Dalaman'da problem yaşıyorum..

Questions About FS9 and FSX. Software and Hardware related problems and information.
Post Reply
mutluckaya
Rookie
Rookie

Arkadaşlar,
Dalaman'dan kalkıştan kısa bir süre sonra dönüşlerde diyeyim, ekran kararıyor ve Flight Simulator bir sorunla karşılaştı, kapatılacak diyor ve kapanıyor. Kaç kez denediysem de hep aynı yerdeyken böyle oluyor.

Di?er limanlarda sorunum yok..

Şüphelendi?im iki tane konu var:

1. Abdülkadir Öztürk 'ün 5 dosyalık Turkey Mesh Scenery'si yüklü, bu scenery'nin tam oralarında bir sorunu olmasın?

2. Biber hocanın da Dalaman scenery'si yüklü..

Sizce neden böyle oluyor ?

Dalaman'da benimle aynı şeyleri kullanıp da sorun yaşayan var mı?

Mutlu ÇETYNKAYA
BURSA
Bozhan Özsoy
Average User
Average User

Selam,

Bende aynı dosyaları kullanıyorum, bir problem yok. Yinede mesh ve scenery'i kaldırarak deneme-yanılma yöntemi ile emin olabilirsin. Son zamanlarda yer/bulut texturelerinde bir değişiklik yaptıysan problem bu olabilir.

Sevgiler,

Bozhan Özsoy.
mutluckaya
Rookie
Rookie

Teşekkür ederim,

Ben yakın zamanda hiçbir scenery eklentisi ya da texture değişikliği yapmadım. Ama bu scenery'leri kurduğumdan beri güneyde hiç uçuş yapmamıştım. Çeşitli testler yapacağım ama aklına başka bir şeyler gelen söylesin lütfen.

Selamlar,
Mutlu ÇETİNKAYA
mutluckaya
Rookie
Rookie

Arkadaşlar,

Önce mesh'i kaldırıp denedim, yine oldu. Hatta hatta daha Fly Now'a bastığınız anda kilitlendi..Uçuş hiç başlayamadı.

Sonra ltbs scenery'sini de kaldırdım, denedim. Sorun çözüldü. Yoluma devam ettim.

Arkadaşlar biber hocanın ltbs scenery'si bende sorun yapıyor. Belki sizlerde bir sorun yok ama en azından bende yapıyor. Ancak yine ltbs scenery'siyle ilgili bu forumda "LTAC'de sorun yaşıyorum" topic'inin altında LTBS'de sorun olduğundan bahsedenler var..

Bu konuyu biber hoca'ya bir sorsak mı? Kendisini haberdar etsek mi?
Nasıl ulaşabiliriz kendisine ?

Mutlu ÇETİNKAYA
Bozhan Özsoy
Average User
Average User

Biber'in sitesi;

www.sanalpilot.com

Ben bu sorunu ilk defa duyuyorum. Bence problem direk olarak LTBS scenery ile alakalı değil, birşeyler çakışıyor ama ne..

Sevgiler,

Bozhan Özsoy.
Post Reply

Return to “Flight Simulator General Discussion Forum FS9|FSX|FSX-SE”