Gauge frame tuning...

Questions, comments; documents about Boeing related products (PMDG and others) ...
Post Reply
THY1125
Senior Member
Senior Member
Name: Buğra Oğuzülgen
PID: 1125

LevelD kullanmaya başladı?ımdan beri panelin gauge hızına hayran oldum ve pmdg nin hep leveld ye göre çok yavaş oldu?unu düşündüm durdum.Ta ki şu ana kadar.Biraz önce pmdg ile uçarken bir anda kafama dank etti.PMDG options da gauge ların frame inin ayarlanabildi?ini hatırladım.açtı?ımda 2d cockpit frame için 10 de?eri vardı hemen onu 20 frame yaptım,genel olarak 2d cockpit de 35 frame sabit olmasını de?iştirmedi ve şimdi inanılmaz akıcı ve hızlı oldu göstergeler.Gerçek bir B738 gibi panel artık her şey çok hızlı attitude altitude vertical speed N1 EGT herşey gerçekteki gibi artık.Bunca zamandır kafam nerdeymiş bilmiyorum ama zararın neresinden dönülse kardır.Size de tavsiyem yapmadıysanız hemen yapın bunu pmdg de leveld gibi akıcı bir panele sahip olsun.20 frame ayarladı?ınızda 2d cockpit yavaşlarsa fps olarak daha düşük de?erler seçerek sisteminiz için en akıcı hale getirebilirsiniz.Güle güle kullanın pmdg çok zevkli oluyor daha önce yapmadıysanız inanın ki [:I]:D:D.

---------------
Bu?ra O?uzülgen
TK1125
http://virtual.planepictures.net/search ... $oguzulgen
Image
Turgay Turk
Newbie
Newbie

Bugra Hocam,

tesadüfler sonucu can sikintisindan siteyi gezerken sizin yaziniza rastladim. Benim PMDG nin Frame ayarlarindan dahi haberim yoktu. Fazla söze gerek yok, ancak su kadarini söylemek istiyorum. Kafaniza dank eden sey her ne idiyse ne iyi yapmisda danklamis. Gerek duyarak bizlele paylastiginiz icin tesekkürler.

Sevgi ve Selamlar

Image
Post Reply

Return to “Boeing Fleet”