Olmadı, Olmuyor

Questions About FS9 and FSX. Software and Hardware related problems and information.
Post Reply
Pegasus
Newbie
Newbie

Merhabalar,

Bir ay önce sirf dogru dürüst ucabilmek icin sistemi komple degistirdim. Makina kısaca asagidaki gibi :

Seagate 120 GB 7200 rpm 8 MB cache HD
MSI I915P anakart
Spark NVIDIA Geforce FX6200 PCIEX 256 MB ekrankartı
Kingston 512 MB 533 mhz CL3 Hyerex DDR2 Ram
Intel P4 3GHZ LGA 775 800MHZ 1MB islemci

Isin uzmani degilim ama saniyorum oldukca iyi bir konfigurasyon.
Simdi sorun ne peki ?

Sorun; istedigim performansi bir türlü alamadım. Hani su güzel, kıyısında kösesinde tırtıklar olmayan, kaba bir tabirle kaymak gibi görüntüler varya, işte onları bir türlü göremedim.
Zaman zamanda program ufak ufak takılıyor.

Simdi acaba sorun nerede ? Ayarlarımı dogru yapmadım ? Maksimum performans ve kalite icin dogru ayarların ne olmasi gerekiyor ? (FS ve Sistem ayarlari.FS2002 kullaniyorum)
Yoksa bu donanım gözümde büyüttü?üm kadar iyi de?ilmi ? (Sakın kötü demeyin o kadar para verdim. Kalbim kaldırmaz...)
Yoksa benmi cok sey istiyorum. Herseyin yolunda olup olmadıgını anlamanın bir yolu varmı ?

Yardimlarınız icin simdiden tesekkürler.

Image
Gürkan GÜLEN
Newbie
Newbie

Selam,

Takılmasına Bir anlam veremedim hemde 2002'de,full ayar yapsanda.
Hocam bilg. gelince, uçağın yerine bilg. uçması lazım. Bu sebeple uzun yaşarsın işin şakası...

Saygılar;
Gürkan GÜLEN
drumex
Average User
Average User

Bence ekran kartı yetersiz. Münih'deki en ucuz bilgisayarcıda ATI 9600XT'ler bile 140-155 Euro civarındayken (128-256MB) sizdeki kart 68 Euro. Yani haliyle yüksek performans beklemeniz biraz yersiz.

Sistemin geri kalanı hakkında birşey diyemem, Intel işlemci ve yongalar hakkında birşey bilmiyorum.

Selçuk Oral - LTBA-EDDM | drumexx@yahoo.com
Image
Pegasus
Newbie
Newbie

[xx(][xx(][xx(]

Image
Post Reply

Return to “Flight Simulator General Discussion Forum FS9|FSX|FSX-SE”