Epey bi zaman önce fs2004 yükledi?imde(sanırım daha yeni çıkmıştı) hiçbir sorunum yoktu.ileride tekrar yükledi?im zaman bu sefer her yer masmavi çıkmaya başladı.sa?olsun Ural kaptan bana tekrar 2004 ü cd ye çekti bendeki cd bozuktur diye fakat malesef gene maviydi heryer.Sonra bende düzelmiyo diye vazgeçtim ve 2002 ile devam ettim.Dün hiç bir umudum olmadan ne olsa gene heryer mavi olacak diye 2004 ü tekrar yükledim ve bu sefer texture lar normaldi herşey çok güzel yaşasın derken bu sefer başka bir sorun ortaya çıktı.Yster default uçaklar olsun ister pmdg gibi payware ler olsun panellerini tam olarak göremiyorum.Panelin normalde başından sonuna kadar görmem gerekirken başından ortasına kadar tüm ekranı kaplamakta uzamış bir şekilde.resimleri veriyorum ne demek istedi?imi anlayasınız diye.Default uçaklarda e?er tam ekrandan pencereliye geçersem bu uzama düzeliyor ve normal panel çıkıyor fakat pmdg de ister tam ekran ister pencereli olsun malesef böyle ve çok sinir bozucu bir durum.Ne yapmam gerekti?ini bilemiyorum.E?er böyle bir sorunla karşılaşmış yada çözümünü bilen bir kaptan varsa yardımını bekliyorum lütfen çok teşekkürler.Sorun ekran kartımdan olabilir yada fs ayarlarıdır belki fakat hangi ayar çözer bir fikrim yok...Resimleri de iletiyorum :
default beech paneli : (tam ekranken böyle,alt+enter a basıp windowed olunca normal açılmakta)
pmdg 738 paneli,ister tam ekran ister windowed olsun hep bu şekilde...
Bu?ra O?uzülgen
TK1125