Selamlar,
www.flyawaysimulation.com adresinde PMDG diye arattı?ımda PMDG 737NG Pushback Gauge diye bir download ilgimi çekti, sanırım Eurowings RJ'deki pushback yapmayı sa?layan oklar (yeşil oklar) gibi birşey [?]
Bu eklentiyi kuran var mı? Kurmaya de?er mi?
Sevgiler...
Onur VARDAL
Captain
TK559
"Turkish Double Five Niner"
PMDG Pushback Gauge
-
- Average User
- Name: Onur VARDAL
- PID: 559
-
- Average User
- Name: Onur VARDAL
- PID: 559
Search'dan PMDG diye arattıktan sonra biraz altlarda Download linkine basarsanız bulabilirsiniz.
Ama Ural Kaptan tavsiye etmiyorsa uğraşmaya değmez. [;)]
Sevgiler.
Onur VARDAL
Captain
TK559
Ama Ural Kaptan tavsiye etmiyorsa uğraşmaya değmez. [;)]
Sevgiler.
Onur VARDAL
Captain
TK559
-
- Newbie
Selamlar,
Forum icerisinde surf yaparken tesadüf yakalamis oldugum P/B gauge konusu ilgimi cekti ve gerekli graundhandling-main ve pmdg eklenti gauge u da denedim.Ancak pmdg gauge graundhandling in v3.2 si icin yazilmis ve ben graundhandlingin v4.0 i haricinde baska versiyonunu genis capli aramalarima ragmen bulamadim.Dolaysi ile calistirmamda mümkün olmadi.Fakat aciklamalarindan anladigim kadariyla GrondOps.-Voice larla süslenmis hos bir eklentiye benziyor.Sayet roundhandling v3.2 yi veya pmdg gauge un v4.0 a uyarli yazilimini bulabilirsem test ederek, zahmetlere degip degmeyeceginide yazacagim.

Forum icerisinde surf yaparken tesadüf yakalamis oldugum P/B gauge konusu ilgimi cekti ve gerekli graundhandling-main ve pmdg eklenti gauge u da denedim.Ancak pmdg gauge graundhandling in v3.2 si icin yazilmis ve ben graundhandlingin v4.0 i haricinde baska versiyonunu genis capli aramalarima ragmen bulamadim.Dolaysi ile calistirmamda mümkün olmadi.Fakat aciklamalarindan anladigim kadariyla GrondOps.-Voice larla süslenmis hos bir eklentiye benziyor.Sayet roundhandling v3.2 yi veya pmdg gauge un v4.0 a uyarli yazilimini bulabilirsem test ederek, zahmetlere degip degmeyeceginide yazacagim.

-
- Newbie
Nihayi aramalar sonucu dogru Groundhandling dosyasi ile dogru PMDG gauge dosyasini bir araya getirerek, pushback i deneyebildim. Aman aman olmazsa olmaz diyebilecegim kadar mutlak indirilmesi gereken bir eklenti diyemiyecegim. Ancak ground konusmalari, taxi speed hold ve zamanli pushback turn olayi hosuma gitti. Merak edenlere tavsiye ederim.
Sevgiler

Sevgiler

-
- Senior Member
- Name: Alper Oğuz
- PID: 0000
- Vatsim ID: 0000
- City: Istanbul
Merhaba, iyi ki bu konu açılmış soracaktım unutmuşum. 
Shift-P ile geri gidiyorum ama bu koca bebekleri olduğu yerde bazen 360 derece döndürmek gerekebiliyor ve sağında-solunda park halinde başka uçaklar varsa çok zor olabiliyor. Acaba gerçek hayattaki gibi biraz düz geri gittikten sonra sağa veya sola doğru manevra ile sarı çizgiye oturtma olanağımız yok mu? Siz ne yapıyorsunuz?
Alper Oğuz
TK1237

Shift-P ile geri gidiyorum ama bu koca bebekleri olduğu yerde bazen 360 derece döndürmek gerekebiliyor ve sağında-solunda park halinde başka uçaklar varsa çok zor olabiliyor. Acaba gerçek hayattaki gibi biraz düz geri gittikten sonra sağa veya sola doğru manevra ile sarı çizgiye oturtma olanağımız yok mu? Siz ne yapıyorsunuz?
Alper Oğuz
TK1237
Hocam shift+p den hemen sonra 1(sola kıvrılmak için) ve 2(sağa kıvrılmak için) tuşlarını kullanabilirsiniz ama 1 ve 2 ye biraz basılı tutun.Başta olmayabilir, bir kaç sefer deneyin işe yarayacaktır.
Caner Yalçın
TK1106
Caner Yalçın
TK1106
-
- Newbie
Selamlar,
PMDG Puschback Gauge'u kurup denedigimi daha önce bildirmistim. Ground - Cocpit konusmalari, Dönülmek istenen derece ayari ve Kac metre sonra dönülmek istenildiginin ayarlanabilmesi itibari ile kullanisli ve zevkli bir Gauge oldugu kesin. Ayni sekilde Cargo Doors Gauge'u da ekleyerek tek bir Gauge haline getirdigim Gauge ve gerekli panel.cfg dosyalarini sadece ilgili Klasörlere atmaniz yeterli. Ilgi duyan PMDG ci arkadaslarin benimle baglanti kurmalari yeterli.
Sevgi ve Selamlar

PMDG Puschback Gauge'u kurup denedigimi daha önce bildirmistim. Ground - Cocpit konusmalari, Dönülmek istenen derece ayari ve Kac metre sonra dönülmek istenildiginin ayarlanabilmesi itibari ile kullanisli ve zevkli bir Gauge oldugu kesin. Ayni sekilde Cargo Doors Gauge'u da ekleyerek tek bir Gauge haline getirdigim Gauge ve gerekli panel.cfg dosyalarini sadece ilgili Klasörlere atmaniz yeterli. Ilgi duyan PMDG ci arkadaslarin benimle baglanti kurmalari yeterli.
Sevgi ve Selamlar

-
- Junior Member
- Name: Yalçın Yetgin
- PID: 802
Turgay kaptanım sizinle nasıl temasa geçecegiz mail adresi veyahut benzeri birşey belirtmemişsiniz[8D]
[img=right]http://www.imgarea.com//img/2005/08/21/şy1.jpg[/img=right]Saygılarımla
Yalçın YETGİN
Tk802 Kelaynak
Yalyet MNB21
[img=right]http://www.imgarea.com//img/2005/08/21/şy1.jpg[/img=right]Saygılarımla
Yalçın YETGİN
Tk802 Kelaynak
Yalyet MNB21
-
- Newbie