Fs 2004 te session bulamıyorum

Questions About FS9 and FSX. Software and Hardware related problems and information.
Post Reply
THY177
VIP Member
VIP Member
Name: Ergenekon Kucuk
PID: 177

SB relay çalıştırıldıktan sonra FS9 çalıştırıyorum .Ancak eskiden çok kolaylıkla bulmama karşın artık sesionu bulup joın olamıyorum .

Sizce;

Dialup tan ADSL 'e geçtim ,bir buyugumuzu dinlemeyip routerlı bir modem aldım ve web config 'inde firewall ayarlarını yapmak cok guc beceremedim .

Sebep adsl ve buna ba?lı firewall ile ilgili olabilirmi ?

Yardımlarınız için teşekkürler.

Modem Ausu 6010EV ,Windows XP SP1,AMD 2500 +,K2n7 msi anakart

TK 177 Ergenekon Kucuk
TRVACC Student
THY200
VIP Member
VIP Member
Name: Hayri KARABILGIN
PID: 200
Vatsim ID: 838010
City: İzmir

ergocum selamlar;
Fs9 geçtiğim zamanlarda bende aynı sorunla karşılaştım.Kesinlikle neden firewall dan kaynaklanıyor.O zamanlar ben zone alarm kullanıyordum.Programı kapatınca tüm sorun ortadan kalktı.firewall larda çalışma prensibi internete çıkmasını istediğin programı firewall programına tanıtman gerekiyor yani fs9 hem multiplayer internete giriş yapmak zorunda hemde sb relay internete giriş yapmak zorunda ben xp sp2 geçerek problemden kurtuldum.umarım kısa sürede çözersin.
selamlar
Hsyri Karabilgin
THY177
VIP Member
VIP Member
Name: Ergenekon Kucuk
PID: 177

Kardeşim selam ...bencede bununla ilgili bişey..ama hiç bir şey yapmadım ,tcp firewall ayarlarına baktım sbrelay kendine bir yer ayırmıştı.
kapatıp sime geri dondum .
yine bulamadım bir sure amaan be derken son bir enter patlattım ,oldu ,şimidide ucuyorum ..

Abi demekki enter'a nazik basmamak gerek fs9 a bağlanırken ..:)

TK 177 Ergenekon Kucuk
TRVACC Student
Post Reply

Return to “Flight Simulator General Discussion Forum FS9|FSX|FSX-SE”