Herkese merhaba,
Bildiginiz gibi daha once FS2000 icin bir LTBJ scenery'si hazirlamistim. ltbj.aerofox.net adresindeki sayfadan da sizleri konuyla ilgili olarak bilgilendiriyordum. Ancak su anda hizmet disi kaldigi icin kendi web sitemi olusturana dek bu forum araciligiyla sizleri bilgilendirmek ve bir kez daha yardima cagirmak istiyorum.
LTBJ Izmir Adnan Menderes meydaninin FS2002 uyumlu yeni bir versiyonu uzerinde calismalara basladim. Sagolsun Arslan Turegun meydanin daha once gormedigim bolumune ait yeni bir takim resimler cekmis ve bana yollamis. Bunlar ve gecen sene Hakan Guven'in cektikleri ile olusturulacak, onemli bazi degisiklikler iceren yeni LTBJ 2002 icin sizlerden ricam elinizde varsa bana resim ulastirmanizdir. Daha once de defalarca bu cagriyi yapmis olmama ragmen ne yazik ki kayda deger bir gelisme kaydedemedik. Dilegim bu son olsun, biraz asama gosterelim.
Hepimiz havaciliga gonul vermis insanlar oldugumuza gore yardimlasmanin ve takim calismasinin ne demek oldugunu bizden iyi kimse bilemez diye dusunuyorum. Bu sebepten dolayi ister turistik amacli, ister tanitim icin olsun Adnan Menderes resmi olanlar bana hakan.unal@pcmagazine.com.tr adresinden ulastirabilirler. Cekilen resim kendi fotonuz olsa dahi arka plandaki bir detay dahi cok ise yarayacaktir.
Scenery yapmanin ne denli zahmetli bir is oldugu ve bunun ucretsiz olarak sunuldugunu goz onune alirsaniz sagda soldaki tanidiklarinizdan bir iki ricada bulunmak; imkani olanlar icin zor olmamali. Tabi ki "yassah gardesim" zihniyetini asmak zor ama bu ulkede bir seyler yaratmanin sancisini yasamadan da olmuyor. BU kez elinizden geleni yapacaginiza inaniyorum.
Diger meydanlara iliskin calismalari da 7 Nisan'da gerceklesecek olan Calistay'da sizlere kisaca aktarmaya calisacagim.
Hakan "bb" Ünal