Stair araçları

Questions About FS9 and FSX. Software and Hardware related problems and information.
Post Reply
boeing
Newbie
Newbie

Arkadaşlar,
bazı screenshot'larda uçakların kapılarına dayalı merdivenler görüyorum veya stair arçları,kargo veya yakıt tankerleri yanaşmış halde.Bir türlü beceremedim.Sadece bugüne kadar active scenery olarak Adnan Menderes Havaalanında nav1 frekansını 114.00'a set etti?imde körüklerin kapıya do?ru yöneldiklerini gördüm.Acaba di?er araçlarında uça?a ça?rılması için farklı frekans veya bant'lar uygulanmalı.Bileniniz varsa bir zahmet yazıversin.O kadar yolu gerçekçi uçup geliyoruz inip aprona girdi?imizde at sine?i gibi kalıyoruz.

Herkese selam

Toker986[;)]
TK1019
Newbie
Newbie

Selam ,
Bu konuda yapabileceklerin, yuklemis oldugun ADD-ON Scenery'ye ve FS9'icersindeki Dynamic Scenery secenegine bagli. Oncelikle arzu etmis oldugun Objelerin SCENERY icersinde hazirlanmis olmasi gerekmekte. Yuklemis oldugun SCENERY hakkinda daha detayli bilgiyi, yukleme asamasinda OKUBENI.TXT yada README.TXT seklindeki dosyalarda bulabilirsin. SCENERY'i olusturan kisiler bu dosyalarin icersine gerekli bilgileri yazarlar. Buradaki bilgiler dogrultusunda FS9'unu configure etmen gerekir. Hepimizin bas belasi olan FrameRate olayi yuzunden SCENERY'lere eklenen ozellikler FS9 icersindeki Dynamic Scenery ayariyla yonetilir. Bu ayar seviyesi en yuksekte oldugu anda SCENERY'de ne varsa gorebilirsin.
Ornek olarak AVSIM Library'de buldugum, FS2002 icin HAKAN UNAL'in hazirlamis oldugu LTBJ SCENERY'sinde, hareketli ( kendi basina ) araclar bulabilirsin. Ayrica bu SCENERY icersinde ucagi gate'lere duzgun park etmemizi saglayan sistem de mevcut.

Hayirli Ucuslar Dilerim

Tolga Seref KAYA
TK-1019
Post Reply

Return to “Flight Simulator General Discussion Forum FS9|FSX|FSX-SE”