DF734 failed

Questions About FS9 and FSX. Software and Hardware related problems and information.
Post Reply
hasankiyak
Newbie
Newbie

arkadaslar merhaba

gecen gun emule den DF734 modelini indirdim ve setup yaptim ama ucagi sectigimde READ SLOTS FAILED,READ CHANGE FAILED,READ SIZE FAILED,PROCESS 1 FAILED hatasi veriyor ve fs kapaniyor bendeki FS2004 DF ise 2002 ve 2000.bilen arkadaslar yardim ederse cok sevinirim simdiden cok cok tesekkurler...
TK550
Senior Member
Senior Member

FSUIPC unregistered mı ve hangi versiyon?
Ayrıca DF ile FFX merge yaptınız mı?DF 2004 uyumlu değil çünkü...

Ural Köseoğlu
TK550
hasankiyak
Newbie
Newbie

fsuipc 3.20 ama unregistired mi onu bilemiycem bu bahsettiklerinizi aciklarsaniz cok memnun olurum yani ne yapmam ve nasil yapmam gerektigini eger olmazsa 2004 uyumlu DF nasil bulabilirim cok tesekkurler...
TK550
Senior Member
Senior Member

DF 2004 uyumlu değil ama FFX 734 uçağıyla uyumlu hale getirmenin bir yolu var.Mail adresinizi verirseniz dosyaları yollarım,açıklamalar gerekli dosylarda mevcut.

Simulatörde menuden FSUPC'ye girdiğinizde registered veya unregistered olduğu yazar

Ural Köseoğlu
TK550
drumex
Average User
Average User

Bunun sebebi installer'ın \modules klasörüne eski ve FS2004 ile çalışmayan bir FSUIPC yüklemesi. Yani FSUIPC'niz şu an sürüm 3.20 değil. Elinizdeki güncel FSUIPC.dll'yi tekrar \modules klasörüne atın.

Image
http://www.mw.tum.de
hasankiyak
Newbie
Newbie

ilginize cok tesekkurler;

Ural hocam mail imi veriyorum bizahmet gonderirseniz sevinirim...

hasankiyak@msn.com
TK524
Newbie
Newbie
Name: Daron MAZMAN
PID: 0000
Vatsim ID: 0000
City: Istanbul

Tüm FLYTHY üyelerine merhaba, bu topici şans eseri gördüm ve benim sorunuma çözüm olabileceğini düşündüğüm için bu konuda bilgi sahibi birilerine bu vesile ile danışmak istedim.

FS2002 ve DF734 kullanıcısıyım. DF734 ün landing & taxi lightları pist yüzeyinde kokpit içerisinde gözükmüyor. Bununla ilgili bir çözüm önerisi olan var mı ? Bununla birlikte bununla ilgili updateler aradım ama bir sonuca ulaşamadım. ?u an hatırlayamayacağım bir sitede DF734 panelini ve tüm özelliklerini FFX modeli bir 734de kullanabileceğim ile ilgili bir yazı okudum. Direk mail ile yardım almam isteniyordu ama tahmin edebileceğiniz gibi maile bir cvp alamadım. Sayın Ural'ın bahsetmiş olduğu DF734'ü FFX modeli ile uyumlu hale getirme işlemi. Benim ışık problemimi çözer mi ?(ki çözüceğini sanıyorum.) yapmış olduğum FFX ve DF734 paneli birleştirme çalışmalarında bunu gördüm. Ama DF734ün tüm setuplarını kullanmak istememden kaynaklanan aircraft.cfg dosyası düzenleme girişimim hüsranla sonuçlandı.:) Başka sorunlarla boğuşmak zorunda kaldım Yakıt tankları ve model geometrisi gibi vs vs. Sizin bahsetmiş olduğunuz bu merge işlemi Tüm aircraft.cfg dosyasını DF734ün ağırlık, denge, geometrik yapı, sinyalizasyon vs vs gibi özelliklerini koruyarak mı yapıyor? yoksa standart bir 734 cfg dosyası ile sorun çıkarmayacak setupları mı yapıyor?. Ve tabi en önemlisi cevaplarınız evet bu işlem sizin isteklerinizi karşılar ise, bu dosyaları nerden bulabilirim. Link , mail vs vs.

Herkese yardımları için teşşekür ederim. İyi uçuşlar.

Daron Mazman
Post Reply

Return to “Flight Simulator General Discussion Forum FS9|FSX|FSX-SE”