Değerli hocalarım,sevgili kaptanlar Merhaba;
Dün İstanbul -Kayseri uçuşu için uçağımın FMC'sini programlarken KAyseri Havaalani (LTAU)'yu arrival'a girmeye çalıştığımda invalid database uyarısı aldım,bende Ankara girdim,ama LEGS'ten KSR vor'una kadar gidiş gösterdim ancak bu şekilde gidebildim,sizlerin uyguladığı başka bir yol var mı? Yoksa sizde LTAU'yu görüyor mu?
Saygılar...
Berhan Dönmez
V.Captain and ATC
Marmara University
-__ Chemistry __-
DreamFleet 737 FMC
- THY7
- Officer
- Name: Berhan Dönmez
- PID: 7
- Vatsim ID: 813296
- City: Istanbul
Kemal Tolu hocam canın sağolsun,cevap için teşekkürler...
NOT:Değerli kaptanlar Nokia 8250 yada 8310 arıyorum özellikle kaçak yada çalıntı bilginize,haber verirseniz sevinirm...Bu arada Seagate 17 GB 5400 rpm HDD satıyorum 50$ bilginize arz edilir...
Berhan Dönmez
V.Captain and ATC
Marmara University
-__ Chemistry __-
NOT:Değerli kaptanlar Nokia 8250 yada 8310 arıyorum özellikle kaçak yada çalıntı bilginize,haber verirseniz sevinirm...Bu arada Seagate 17 GB 5400 rpm HDD satıyorum 50$ bilginize arz edilir...
Berhan Dönmez
V.Captain and ATC
Marmara University
-__ Chemistry __-
-
- Average User
Berhan bir arkadaşımda çok temiz 8310 var, arabistan'dan kaçak getirmiş, 30 milyona satıyor. Dil seçimi yokmuş ama problem değil, yanında birde arapça sözlük hediye :-)
Bozhan Özsoy
FLY THY Operations and Technical Manager
Bozhan Özsoy
FLY THY Operations and Technical Manager
- THY7
- Officer
- Name: Berhan Dönmez
- PID: 7
- Vatsim ID: 813296
- City: Istanbul

Berhan Dönmez
V.Captain and ATC
Marmara University
-__ Chemistry __-
- THY2
- VIP Member
- Name: Bülent AKBAY
- PID: 2
Berhan,
Dalga geçmeyin diyorsun ama FLY THY bir Sanal Havayolu ve bu forum da uçuş ile ilgili bilgileri paylaşmak için var. Cep telefonu konusunun bu forumda ne işi var anlamadım. Ki bu konu yüzünden senin FMC sorunun da fazla dikkat çekmemiş.
LTAU yeni database de gorunmuyor. Elle ekleyebilir yada bir önceki navdata yı yükleyebilirsin.
Bulent Akbay
Dalga geçmeyin diyorsun ama FLY THY bir Sanal Havayolu ve bu forum da uçuş ile ilgili bilgileri paylaşmak için var. Cep telefonu konusunun bu forumda ne işi var anlamadım. Ki bu konu yüzünden senin FMC sorunun da fazla dikkat çekmemiş.
LTAU yeni database de gorunmuyor. Elle ekleyebilir yada bir önceki navdata yı yükleyebilirsin.
Bulent Akbay