FlyTHY ID IMPORTANT!!!

Help Center For New Turkish Virtual Pilots. Questions about connection, online flying, and training.
Post Reply
Onur Captain
Average User
Average User
Name: Onur VARDAL
PID: 559

Herkese Merhabalar, bu VATSIM Server'larının çöküşünden FlyTHY'de etkilendi mi[?] 2002 A?ustos ayında aldı?ım FlyTHY Pilot ID'mi ve password'ü yazıp LOGIN olamıyorum. E?itimlerim gere?i 1 yıl Online olmadım ama; bildi?im kadarıyla FlyTHY 1 yıl sonra database'den silmesi gerekiyordu, acaba database'den silindim mi[:(]
Ben VATSIM'den eski ID numaramı almak için "cert.vatsim.net..." adersine girdim fakat ID numaram gözükmesine ra?men de?işiklik yapamadım. Yaklaşık 4 günlük bir denemeden sonra yeni bir ID numarası aldım. (877610) Acaba FlyTHY benim Pilot ID'mi (TK 559) de?iştirmeden yeni VATSIM ID'si ile e?itimlerime başlayabilir miyim?
Yaklaşık 1 ay kadar Online olmak için u?raşıyorum, (Ama beni yıldıramayacak:D ) yardımlarınızı bekliyor ve artık Online uçuşlarıma başlamak istiyorum...

Herkese "Have a Good Flight..."

Thanx...

Onur VARDAL
TK559
"Turkish Double Five Niner"
Onur Captain
Average User
Average User
Name: Onur VARDAL
PID: 559

Tekrar Merhabalar,
?ahsımca yukarıdaki topic'deki belirttiğim sorunlar giderilmiştir...
Verdiğim kısa rahatsızlıktan ötürü özür dilerim.[:I]
Bu arada FlyTHY yönetiminden yukarıdaki topic'i dikkate almamalarını ve eski VATSIM numaramla (849341) devam edeceğimi bildirir ikinci bir özürü borç bilirim...[V]

(Mail serverlarımın ihaneti yüzünden password'lerimi geç aldım[:(!] )

Thanx...

Onur VARDAL
TK559
"Turkish Double Five Niner"
Post Reply

Return to “Training Lounge”