Merhaba Arkadaşlar
Ben Hakan Ünal ın yapmış oldu?u Adnan Menderes havalimanını yükledim. Ylk açtı?ımda hiçbirşey yoktu herşey normaldi. Sonra bir açtım ki Ne LTBJ ne LTBA yani tüm addon havalimanlarım yok. Kapıda park halindeyim. Ve havalimanı yok. Çok kötü bir duygu buuu. Lütfen yardım edin.
TK543
Atakan Senyurt
LTBJ yok
-
- Rookie
slmlar ben de de benzer bir problem var hezarfen ltba ercan ltai ve ltbj yüklü sırayla yükledim önce ltbj'yi sonra ltba yı sonra da ltai yi yükledim yükledikten sonra kontrol için şööle bi kurcaladım alanları hepsi tıkır tıkır işliyordu ama bir sonraki açışımda ltbj ve ltai ortadan kayboldu tekrar tekrar yükledim hala tık yok YARDIM PLS!
-
- Rookie
Arkadaşlar merhaba...
Havaalanlarını seçtiğimiz menünün bulunduğu sayfanın sağ alt köşesinde "Search ADD ON Airport" veya benzeri bir seçenek var (şu anda tam olarak hatırlayamıyorum)....
Bir de oraya bakar mısınız...bazı havaalanları buraya geçmiş oluyor...birkaç kişide buna benzer sorunlar olmuştu...
Umarım sorununuz çözülür...
Hakan POLAT
TK115
Havaalanlarını seçtiğimiz menünün bulunduğu sayfanın sağ alt köşesinde "Search ADD ON Airport" veya benzeri bir seçenek var (şu anda tam olarak hatırlayamıyorum)....
Bir de oraya bakar mısınız...bazı havaalanları buraya geçmiş oluyor...birkaç kişide buna benzer sorunlar olmuştu...
Umarım sorununuz çözülür...
Hakan POLAT
TK115
-
- Rookie
ben onu yaklaşık olarak 15-20 kez açt9ım baktım replace yaptım denedim denedim hepsini default yapıp tekrar yükledim ammaa kafayı yiycem yakındaa[xx(]