rj 85 i yükledim ama panelin göstergeleri çalışmıyor?!
hdg,altitute,transporter vb...
en son dün yeniden yükledim ama sorun dewam ediyor?!!
bilgilerinize ve yardımlarınıza ihtiyacım war!!
TK286 tuncay altun
rj 85 panel
-
- Average User
Tuncay bey büyük ihtimalle göstergeleri unzip etmemişsiniz, aşağıda kurulumun adım adım yazılı olduğu kısma bir göz atın.
http://www.flyşy.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=1553
Yada paneli çalıştıramıyorsunuz, zip dosyasının içinde çalıştırmak ne yapılması gerektiğini tarif eden bir resim var, yanılmıyorsam adı quick setup idi..
Saygılarımla,
Bozhan Özsoy
TK01
FlyTHY Technic
http://www.flyşy.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=1553
Yada paneli çalıştıramıyorsunuz, zip dosyasının içinde çalıştırmak ne yapılması gerektiğini tarif eden bir resim var, yanılmıyorsam adı quick setup idi..
Saygılarımla,
Bozhan Özsoy
TK01
FlyTHY Technic
Merhaba Tuncay Bey,
Aynı sorun bende de oldu Shift+4 veya Shift+3 ile açılan Panel de Elektriğin gelmesi için Generator ü çalıştırmak gerekiyor sanırım. Daha sonra düzelmiş olacaktır.[:I]
İyi Uçuşlar[8D]
TK750
Gürkan
Aynı sorun bende de oldu Shift+4 veya Shift+3 ile açılan Panel de Elektriğin gelmesi için Generator ü çalıştırmak gerekiyor sanırım. Daha sonra düzelmiş olacaktır.[:I]
İyi Uçuşlar[8D]
TK750
Gürkan
- THY286
- Average User
- Name: Tuncay ALTUN
- PID: 286
- Vatsim ID: 840174
- City: Istanbul
bozhan hocam,
unzip ettim,panel çalışıyor!!
süratimi görebiliyorum,auto pilot çalıştırmak için müdahale ettiğim tuşlar çalışıyor!! alt,hdg ışıkları yanıyor ama rakamsal değerler yok!! ILS,VOR gerekli değerleri giremiyorum!!trasporter çalışmıyor!!
motorları panel üzerinden s/d edemiyorum!![V]
verdiğiniz unzip kurulum sırasını aynen uyguluyorum,tayyaranin görüntüsü mükemmel oluştu ama panel?!![V]
yanlış olabilir diye iki kere download ettim ama...
TK286 tuncay altun
unzip ettim,panel çalışıyor!!
süratimi görebiliyorum,auto pilot çalıştırmak için müdahale ettiğim tuşlar çalışıyor!! alt,hdg ışıkları yanıyor ama rakamsal değerler yok!! ILS,VOR gerekli değerleri giremiyorum!!trasporter çalışmıyor!!
motorları panel üzerinden s/d edemiyorum!![V]
verdiğiniz unzip kurulum sırasını aynen uyguluyorum,tayyaranin görüntüsü mükemmel oluştu ama panel?!![V]
yanlış olabilir diye iki kere download ettim ama...
TK286 tuncay altun
Gürkan kaptanın da dediği gibi shift+4 ile overhead panelden ana elektrik düğmesini ve paneldeki, ILS göstergesinin altındaki düğmeyi kaldırdınız mı?
Emil Akoğlu
emil@fsturk.net
Emil Akoğlu
emil@fsturk.net