fs 2000 de ltba scenery de ils çalışmıyor...
fs 2000 de kurunca, ilsde problem yok.esenbo?a scenery ekleyince de yok..ama çarşamba ve atatürk scenerylerini ekleyince ils çalışmadı.. bu problemle karşılaşan veya çözümünü bilen var mı..teşekkürler..
fs 2000 de ltba scenery de ils çalışmıyo
- THY2
- VIP Member
- Name: Bülent AKBAY
- PID: 2
Selamlar,
Herhangi bir sorun şu ana kadar yaşamadım. Hatta çarşamba nın betatester larından biri idim. LTBA için Ferdi Vefa nın mı yoksa Burak Karatopraklının scenery sini kullanıyorsunuz.
Bülent Akbay
FLY THY
Crew And Operations Manager
Herhangi bir sorun şu ana kadar yaşamadım. Hatta çarşamba nın betatester larından biri idim. LTBA için Ferdi Vefa nın mı yoksa Burak Karatopraklının scenery sini kullanıyorsunuz.
Bülent Akbay
FLY THY
Crew And Operations Manager
şu an tam kesin emin değilim ama fsturk tan almıştım sanırım..ve addon klasörümde:
C:\Program Files\Microsoft Games\FS2000\ADDON\ataturk\scenery şeklinde ve bunun içinde :atat-exc.bgl atatürk.bgl taxiline.bgl yenibosna.bgl ....gibi 9 dosya var..texture de 231 dosya var..
C:\Program Files\Microsoft Games\FS2000\ADDON\ataturk\scenery şeklinde ve bunun içinde :atat-exc.bgl atatürk.bgl taxiline.bgl yenibosna.bgl ....gibi 9 dosya var..texture de 231 dosya var..