Air dosyasi

Questions About FS9 and FSX. Software and Hardware related problems and information.
Post Reply
TK176-Erkut
Newbie
Newbie

Selamlar,

Fs2002'deki aircraft dosyasında bulunan uçaklardan herhangi birinin .air uzantılı dosyasını açıp bunu edit eden bir program var mı[?]E?er bu program varsa nerden bulabilirim[?]Teşekkür ederim !

Saygılarımla

Erkut ÖLÇEN
TK176
vaccaro
Junior Member
Junior Member

Selam
AirEd isimli ufak bir program bu işi yapıyor. Yanlış hatırlamıyorsam avsim ve flightsim'de vardı.
Bulamazsan bana bir mail at Pazartesi yollayayım. CD ler iş yerinde olduğu için evdeki makinemde bu program olmadığı için Pazartesi.
Sevgiler,

arslan@fsturk.net
arslanturegun@superonline.com

Arslan Türegün
TK176-Erkut
Newbie
Newbie

Selamlar

Arslan Bey ilginiz ve cevabınız için teşekkür ederim.Aired isimli dosyayı söylediğiniz gibi avsimden buldum ve kullanıyorum !! Ayrıca Abacusun sayfasında Flight Dynamics Editor diye bir program daha buldum fakat bu program bende dosyaları açmadı, eğer işinize yararsa ve sizde sorunsuz çalışırsa bunuda kullanabilirsiniz haberiniz olsun:)

Saygılarımla

Erkut ÖLÇEN
TK176
vaccaro
Junior Member
Junior Member

Erkut hocam selam
Aslına bakarsanız AirEd programını FS2000'de repaintlediğim uçaklarda reg. vs. değiştirmek için kullanıyordum.
Uçaklarda çok fazla anlamadığım için diğer kısımlarına hiç girmedim.
Yukarıdaki amaç dışında sadece insanı çıldırtan sesli uyarıyı kapatmak için kullanmıştım :).
FDE programının işime yarayıp yaramayacağını bilemiyorum. İndirip deneyeceğim. Ama becerebilirsem offline uçuşlarda 747'ye Extra 300 performansı sağlamak hiç de fena olmaz :)
Sevgiler,

Arslan Türegün
Post Reply

Return to “Flight Simulator General Discussion Forum FS9|FSX|FSX-SE”