HIP HOP dinleyenler!!!

Got a new joke? Went a new club? A concert or your review about a movie? Write it here ...
Post Reply
Serhan Lokman
Rookie
Rookie

Arkadaslar, aranizda hiphopla ilgilenenler varsa benimle lütfen temasa gecin.
Sinema forumundan sonra sira geldi müzik forumu olusturmaya ve de ilk etapimiz hip-hop etabi ( elektronik müzik dinleyenler, merak etmeyin o da gelecek :D ). forum bitti kullanima hazir ama önerileriniz benim icin cok degerli olacak. Buraya mesaj atarsaniz cok sevinirim...
Bu arada daha önce bu forumda bahsi gecen müzik siteside yapim asamasinda.. Tamamen gönüllü bir site ve de sizin görüslerinizin önemi cok büyük. Hazir olunca buradan sizinle paylasacagim..[8D]

sevgiler :)
Serhan Lokman
tk802
Junior Member
Junior Member
Name: Yalçın Yetgin
PID: 802

Serhan kaptan ben dinlerim :D

İnternet kafeden sevgilerle

Yalçın YETGİN
Tk802 Kelaynak
Yalyet MNB21
TK330

Serhan hocam;

Tarz Hiphop demişsin bende ilgileniyorum ancak araya R&B'de katsak hiç fena olmaz sanki.

(SADECE BİR ÖNERİ)

Başarılar Dilerim Merakla Bekliyorum.
Last edited by artuncs on 29 Jun 2014, 22:07, edited 1 time in total.
Reason: Link aktif olmadigi icin silinmistir !
Serhan Lokman
Rookie
Rookie

Arno kardesim. haklısın R&B yi de ekliyelim...

Sende kendini hemen www.gravityzero.net in forumuna ekle. gir bi bak bana feedback ver. beraberce gelistirelim..Hatta ben topiclerden birine r&b olarak editliyorum hemen...

Sevgiler
Serhan Lokman
TK330

Ok üye oldum ancak ben bu hafta Antalya'da olucağım için pek ilgilenemiyebilirim gelince söz direkt resim ve diğer konulardaki yardımcı olcam.
Last edited by artuncs on 29 Jun 2014, 22:07, edited 1 time in total.
Serhan Lokman
Rookie
Rookie

Tamam Arno kaptan, cok tesekkür ederim ilgine..

Görüsmek üzere..
drumex
Average User
Average User

Müzik türüyle hiç alakam yok ama bakmak için bir girdim. Her alanda Türkçe yerine İngilizce kullanma sevdası burada da kendini göstermiş. Hadi neyse, forum bölümlerini ve konu başlıklarını Türkçe yerine İngilizce seçtiniz, hiç yoktan o dili doğru kullansanız. İngilizce'de İ diye bir harf yoktur.

Selçuk Oral - LTBA-EDDM | drumexx@yahoo.com
Last edited by artuncs on 29 Jun 2014, 22:08, edited 1 time in total.
TK330

Selçuk;

Yanlış anlama lütfen ama Serhan hoca zaten yukarda yazmış halen geliştirme safhasında olan bir site diye nie eleştirme zahmetinde bulundun..
Last edited by artuncs on 29 Jun 2014, 22:08, edited 1 time in total.
drumex
Average User
Average User

Yok yanlış anlamıyorum.

Serhan "forum bitti kullanıma hazır ama önerileriniz benim icin cok degerli olacak. Buraya mesaj atarsanız cok sevinirim..." diye yazdığından söyledim.

Selçuk Oral - LTBA-EDDM | drumexx@yahoo.com
Serhan Lokman
Rookie
Rookie

Efm selam herkese. Evet forum bitti kullanima hazir. yani internetten adresi yazip girebiliyor ve üye olup yazi yazabiliyorsunuz. Bitti derken kastettigim oydu, belki ''Beta Versiyonu'' hazir demem daha uygun mu olurdu artık bilemiyorum.Zaten asil bu müzikle ugrasan kesimlere daha haber vermedim. Yanlızca bizim camiamiza yazdim ki hatalarini görelim edelim, burada yabanci yok nasil olsa diye... Ama dedigim gibi elestrilere ihtiyacim var demekten kastettigim olay da bu iste. insanin gözünden böyle hatalar kacabiliyior. harf hatalarini hemen düzelttim. Selcuk ingilizce sevdasindan ziyade bu müzik türlerinin türkce formati cok yok. Yani orada 'stage' bu müzigi dinleyen herkesin '' Kulis'' yerine kullandıgı bir sözcük. Bende bayagi düsündüm tamami ile Türkce mi olsun diye ama maalesef insanlar bunu garip karsiliyorlar.Birde site acilinca yabanci sanatcilarla ilgili bircok bölüm olacak. hepsini Türkce olarak site'ye girmek de zor olacak. iste bu noktada hem bu tarzin orjinal söylemlerini kaybetmeden hem de Türkce'yi iyice yok etmeden bir yol bulmaya calisiyoruz.. Bu konuda sence ne yapabiliriz , mutlaka bi fikrin vardir..
Arno dönünce mutlaka ara, bahsetmek istedigim seyler var sana, simdi foruma yazarsam 1000 satiri gecer... :)

Sevgiler
Serhan
TK330

Serhan hocam;

Tatilden daha yeni geldim ve gelir gelmez ayağımın tozuyla arkadaşımın cenazesine gittim bu aralar pek ilgilencek durumda değilim resimler duruyo bilgisayarımda mutlaka görüşüp hallederiz merak etmeyin.

Image
Serhan Lokman
Rookie
Rookie

Başın sağolsun Arno!!!

Allah sabir versin. ne zaman müsait olursan abi, hic mühim diil. önemli olan senin iyi olman..

Serhan
TK 1047
uemit
Newbie
Newbie

Merhabalar, bende su son zamanlar Hip Hop dinlemeye basladim.
Almanyada kaldigim icin türkiyede yapilan Hip Hopdan pek haberim yoktu.
Bir aksam ailece Exende Cem Yilmazin standup showuna gittik. Orada Sagopa Kajmerin sarkilarini duydukdan sonra ask baslamisdi. Ondan buyana hep türkce Rap dinlerim. Rap derken su Ragga Oktayin yaptigi veya Cartelin yaptigi tarzi kastetmiyorum. Sagopa Kajmeri, Kuvvet Mira, Sillahsiz Kuvvet ve Cezanin tarzlari süper ve ilk kez süper melodili rapleri bunlardan duydum. Umarim bizleri bu tür Rap ile hep sevindirirler.

Saygilar
Ümit
acamolist
Newbie
Newbie

Selam,

Benim yeni sarkim hip-hop turunde oldu. Aralik ayinda piyasaya surdum. Keyif almanizi umit ediyorum...

http://www.isaacangel.com
Single kapaginin ustune kliklerseniz, diger sarkilarimi da dinleyebileceginiz sayfaya ulasip dinleyebilirsiniz... GETTING WILD hiphop olani...

I. Angel

ANGEL AIR is şe first VA in Turkey
Post Reply

Return to “Touch & Go”