Fs2000 / Fs2002 Ucaklar

Questions About FS9 and FSX. Software and Hardware related problems and information.
Post Reply
ozgurcd
Newbie
Newbie

Selamlar, flyşy fleet bolumundeki ucakları download etmek istiyorum fakat yanında fs2000 only yazıyor, fs2002 kullanıyorum bu filelar uyumlu mu? ya da fs2002 versiyonları var mı?

Tesekkur ederim.
THY2
VIP Member
VIP Member
Name: Bülent AKBAY
PID: 2

Özgür Selamlar,
FS2002 versiyon uçak ve paneller hazırlanıyor.
Sanırım bir haftaya kadar halledeceğiz.
Sevgiler.
Bulent Akbay
THY177
VIP Member
VIP Member
Name: Ergenekon Kucuk
PID: 177

sevgili bülent ve özgür bey selamlar..

belkibilinen bir durum ama bizim sitedeki rj panel sound dahil fs 02 de çalışıyor...sanki bir takım buglar var ,panelin bazı aletleri kimi zaman kararıyor ,ap den çıkışta VSI biraz sapıtıyor (gerçi gerçekçi hemen fletner basmak gerekiyor ama varyo çok yüksek.) bir de panelin okunurluğu ve comların kullanımı dula olamıyor ..

ama uçuluyor ..

ama bülent hocam fs 02 ye uygun yeniş şeyler koyarsanız hacca girmiş bigi olacksınız nezdimizde..

sevgiler.

ergenekon
THY45
Technical Admin
Technical Admin
Name: Özgür Özden
PID: 45
Vatsim ID: 824586
City: Ankara

Arkadaslar,

Bu hafta sonuna kadar sitemizde anons ediyor olacagiz, ekip calismasi ile RJnin son hali hazirlaniyor. Ucus dinamikleri acisindan mevcut sorunlar gercekci olmasi istendiginden buyuk bir titizlikle halledilmeye calisiliyor ve tam uyumlu hale getirilmeye calisiliyor.

Sabrinizi rica ediyoruz.

Tesekkurler,

Ozgur Ozden
THY65
Senior Member
Senior Member
Name: Murat TOLOGLU
PID: 65
Vatsim ID: 839820
City: Istanbul

Merhabalar,

RJ paneli için önerilen ml146pv2.zip ve ml146pu2.zip dosyalarını indirmek için flightsim e defalarca bağlanmaya çalıştım her seferinde "server busy please money for a non busy server" mesajı aldım. Acaba bu dosyaları bir arkadaşımız bana sevabına postalayabilirmi? adresim m.tologlu@ixir.com

Peşin teşekkürlerimle,
Saygılar sevgiler Murat Toloğlu TK233
gyneco
Newbie
Newbie

Merhaba,
Adıgeçen dosyaları www.avsim.com dan indirebilirsin. Yaklaşık 6 MB olduğu için gönderilmesi sorun olur.
Bilgilerinize. ( Bu arada panel çok güzel yapılmış ve şimdilik sorunsuz çalışıyor)

Fahri Akbaş
Post Reply

Return to “Flight Simulator General Discussion Forum FS9|FSX|FSX-SE”