hava durumu...

Questions About FS9 and FSX. Software and Hardware related problems and information.
Post Reply
THY1125
Senior Member
Senior Member
Name: Buğra Oğuzülgen
PID: 1125

Selamlar.şu an assignment ankara uçuşumu tamamladım.fakat şöyle bi durumla karşılaştım,gayet açık bi havada uçtum,ki şu an gerçekten hava tertemiz dışarda,istanbuldan ankaraya uçuşumda PETAR ı geçip ANK a do?ru uçarken o tertemiz hava bi anda kayboldu ve yerine kapkara bulutlar,heryere düşen yıldırımlar,ya?mur ve fırtına aldı,ne oldu?unu şaşırdım bi an,uçak türbulansa girdi havada baya inene kadar zorluk yaşadım ve tam indim gate e taxi yaparken ya?mur durdu hava tekrardan güzelleşti açıldı.sonra icq dan ankaradaki arkadaşlarıma o anki havayı sordum hava açık ve ya?mursuz dediler özellikle bi kaç kişiye sordum ankaranın farklı yerlerinde oturan.tabi bunun konu açmaya de?er mi bence de?mez ama gerçekten çok merak ettim bu güzel sıcak havada neden böyle bi havayla karşılaştım ve dalga geçermiş gibi inince tekrar düzeldi hava.

Bu?ra O?uzülgen
TK1125
Second Officer
tk802
Junior Member
Junior Member
Name: Yalçın Yetgin
PID: 802

Gerçek havali fsin havası bende de hiç tutmuyo [V] Hatta metarla uyuşmuyolar :D metar 360 dan 10 knot rüzgar diyor. Fs ****+z ile açılan yerde 220 den 20 knot mesela[V][xx(] Sbnin hava durumu üretmeleri çok kötü zaten activesky tarzı bir program kullanmak gerekli[;)]

Yalçın YETGİN
Tk802 Kelaynak
Yalyet MNB21
EmirhanKöksalTHY

Size FsMetarı Öneriyorum Arkadaşlar bunu kesin kullanın.Tıkır Tıkır çalışıyo

Image

TK192 A310 and Check Captain Emirhan Köksal
kral21
Newbie
Newbie

Emirhan hocam FsMetar ı avsim den indirdim sadece beta1 versiyonu vardı zaten daha denemedim.
Arkadaşlar sizlerin kullanıpta beğendiğiniz önerebileceğiniz metar programları varmı acaba, türbülansı , yağmuru ... ve bütün hava olaylarını en gerçekçi şekilde simüle eden program hangisi acaba?

TK998 FATİH
İYİ UÇU?LAR...
Post Reply

Return to “Flight Simulator General Discussion Forum FS9|FSX|FSX-SE”