Havaalanları Hakkında

Questions About FS9 and FSX. Software and Hardware related problems and information.
Post Reply
Jackal
Newbie
Newbie

Merhaba,

Settingsden trafi?i %100 yaptım ancak gate lerden çıkıp active runway e giderken önümde ve arkamda hiç uçak olmuyor. Havaalanı trafi?ini nasıl artırabiliriz?

Efe Diker

Acemi Pilot
Jackal
Newbie
Newbie

Havaalanı trafiğini nasıl artırabilirim? Ve ya dünyanın en kalabalık havaalanı hangisi?
emil
Average User
Average User

FS'deki trafik default olarak yetersiz kalıyor. %100 yapsanız dahil tatmin edici trafiğe ulaşamıyorsunuz. Yeterli düzeyde trafik için www.avsim.com , www.flightsim.com veya www.projectai.com adreslerinden istediğiniz havayolunun tarifelerini alıp gerekli programlar yardımıyla FS'ye koymanız lazım.

Emil Akoğlu
emil@ltba.net
Jackal
Newbie
Newbie

Merhaba,

Adresini verdiğiniz siteleri inceledim ancak gerekli dosya ve programlara ulaşamadım. Kaynak konusunda yardımcı olursanız sevinirim.

Efe Diker
DEVIL
Newbie
Newbie

Bazen bendede oluyor, oyunu kaldırıp tekrar yüklediğimde tam olarak düzeliyor

Çağdaş YÜCE/Eskişehir
Jackal
Newbie
Newbie

emil merhaba, bahsettiğin dosyaları buldum projectai de ve programla attım tüm havayollarının tarifelerini. settingsdende %100 yaptım trafiği ancak hala bi artış yok türkiye de...
emil
Average User
Average User

Trafik artışı için AI'lerin park edebilecekleri yeterli sayıda yer de olması lazım havaalanlarında. Bunu yazmayı unutmuşum. Bunun için ise www.avsim.com dan AFCAD dosyalarını indirmeniz gerekli. LTBA, LTAI, LTAC, LTBJ havaalanlarının ve daha fazlasının vardır.

Emil Akoğlu
emil@ltba.net
Post Reply

Return to “Flight Simulator General Discussion Forum FS9|FSX|FSX-SE”