Ariane 737-800

Questions About FS9 and FSX. Software and Hardware related problems and information.
Post Reply
THY4743
Senior Member
Senior Member
Name: Targan UNUTMAZ
PID: 4743
Vatsim ID: 1130878
City: Istanbul

Arkadaşlar Ariane 737-800 NG uça?ı çıkmış.
http://www.arianedesign.com/product.asp ... 33&sku=208
Sevgiler,
Targan...

tago...
EmirhanKöksalTHY

bu uçak f2002 içinmi yoksa 2004 içinmi birde elinde olan arkadailar benle irtibata gecerse çok sewinirim Teşekkürler

Captain
Emirhan Köksal
THY7
Officer
Officer
Name: Berhan Dönmez
PID: 7
Vatsim ID: 813296

Yukarıda targo'nun verdiği linke göz atarsan sorunun cevabını bulacaksın emirhan.

Berhan Dönmez
TRVACC11-FLYTHY~7~
EmirhanKöksalTHY

Ewet berhan hocam baktim 2004 için keşke 2002 için olsaydı
THY7
Officer
Officer

QANTAS BOEING 737-800 NEXT GENERATION AIRLINER SERIES (wiş winglets)
Announcing a number of all-new FIRSTS in design and software engineering technology. The new and detailed, Boeing 737-800 designed specially for FS2004.
The Boeing 737-800 is leading şe way in a world of next generation aircraft.
Today, Ariane lead şe way in virtual, next generation software technology.
Founded in November 1920, Qantas has established itself as şe traditionalist among airlines. Founded by ex-pilots after şe war in Europe, şe Australia national carrier was only one of 16 şat started and survived. Qantas holds a number of international records for flights in particular şe 'Kangaroo Run' from London to Sydney taking just 20 hours. Fully listed on şe Aus stock exchange Qantas today operates routes to and from Australia wiş its codeshare partner; BA.
This much-anticipated release also includes Flight Operations Manual and full, easy-install instructions wiş a simple, two-file auto installation.
ALSO FS2002 COMPATIBLE!

*Siteyi güzel incelememişsin emirhan,FS2002 içinde uygundur...

Berhan Dönmez
TRVACC11-FLYTHY~7~
EmirhanKöksalTHY

Ewet çok dikkatli okumadım ama o fs2004ü görünce dedim 2004 içindiye peki berhan kaptanim sizde bu uçak mevcutmu acaba
THY7
Officer
Officer

Negative

PS:Özel isteklerimizi ilgili şahıslara e-mail yada özel mesaj atarak iletirsek hem forumun bir bilgi paylaşma ortamı olduğunu unutmamış oluruz,hem de forum dışı konularla kaptanlarımızın ilgisini azaltmamış oluruz .... Teşekkürler.
Berhan Dönmez
TRVACC11-FLYTHY~7~
EmirhanKöksalTHY

Bu uçağın Thy texturelerini nerden bulabilirim yoksa Bunu yapacak bir arkdaşım mevcutmu?
TK330

Emirhan THY texture'ları 1 kaç hafta sonra çıkacaktır avsim'de falan ama aldıysan ve repaint için bekliyosan gövde ve kuyruk texture'larını gönderirsin bana bende en erken 1-2 günden hazırlarım.

Image
ilkerogan
Newbie
Newbie

Arno selam,

Bana PMDG 737-700 Winglet, THY Livery icin yardımcı olabilirmisin, Texture`ları Mevcut. Biliyorum Fleet`te 737-700 yok ama, THY Livery olmadanda ucmak isin tadını biraz kacırıyor.

Yardımcı Olursan Sevinirim, Sana Texture`ları mail atabilirim....

İlker Ogan
TK330

İlker texture'ları fastarnomx@hotmail.com'a yollarsan sevinirim uçağın ismi ne olsun?

Image
EmirhanKöksalTHY

Arkadaşlar ucagi aldım baya güzel ama kokpiti yok malesef ama yinede güze bir uçak arno textureleri gönderiyorum sana haberin olsun
Post Reply

Return to “Flight Simulator General Discussion Forum FS9|FSX|FSX-SE”