Flight Recorder ve FS Maintanence

Questions About FS9 and FSX. Software and Hardware related problems and information.
Altinay
Average User
Average User

Bugun FS Maintanence programini indirdim ve offline olarak bir kac deneme ucusu yaptim.. hersey normal ve duzgun olarak calisiyor.. Sonra bir de online olarak programi denedim ve yine hersey normal program kusursuz calisiyor sonra Istanbul dan Antalya ucusunu yapmak icin Flight Recorderi calistirdim ardindan FS Maintanence calistirdim hersey yine normal gozukuyor Ataturk havalimanindan havalandim direk YAA ya yoneldim yine hersey normal sonra ucus yuksekligine ulastiktan sonra Bir hata!! FS da bir hata olustu program kapatilacaktir!! vee sonra FS kapandi!! Sizce bunun Flight Recorder la mi bir ilgisi var yoksa baska bir sey mi? Cunku Flight Recorder olmadan Cok guzel calisiyor... Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler...

Hepinize Iyi Ucuslar
Tunacan Altinay
TK550
Senior Member
Senior Member

Sisteminiz nedir?XP mi win98 mi?
Hatayı hangi uçakla verdi?
Ben 1 aydır kullanıyorum daha sorun olmadı
Not:Win98 kullanıyorsanız bilgisayarda fazladan program çalıştırmamaya özen gösterin (ICQ,winamp,outlook vs.),sistem kaynakları inanılmaz düşüyor ve programı kapatsanız bile geri kazanamıyosunuz...

Ural Köseoğlu
TK550
Gürkan GÜLEN
Newbie
Newbie

Sayın Altınay,
Hangi İşletim sistemini kullandığınızı bilmiyorum ama
Ural beyin dediği gibi, büyük bir ihtimal sistem kaynaklarında azalma olduğunda bu sorunlar cıkıyor.
windows'un sag köşesinde bulunan kullanmıdığınız bazı programları kapatırsanız biraz sistem kaynaklarında rahatlama olur.
Ram ve işlemciye fazla yüklenildiğinde eğer kapasiteleri düşük ise,FS için yeterli kullanım kalmadığı zaman sistem otamatik olarak hata raporu verip programı kapatıyor bazen bendede oluyor ama flight recorder ile bir hatası yok onu söyleyebilirim.
Çalıştırdan: "msconfig" yazarak ordan kullanmadığınız programları kapatabilirsiniz.

Saygılar,
Gürkan GÜLEN
yalnız bu komut 98,xp versiyonlarında geçerli win2000 kullanıyorsanız bununla ilgili bir kucuk program var onun sayasinde bunu yapıyorsunuz.
Arzu ederseniz bunu gönderebilirim.
Altinay
Average User
Average User

Sistemim XP Sizin dediginizi yaptim sorun ortadan kalkti! Tesekkur ederim .... Bu arada bu programin register keyini biri bana verebilirmi?[?] Demo versiyonunu kullaniyorumda!

Hepinize Iyi Ucuslar
Tunacan Altinay
zarkuz
Newbie
Newbie

Selam,

Bu programi nerede bulabilirim ?

sevgiler

Serdar Serhatli

quote:Originally posted by Altinay

Bugun FS Maintanence programini indirdim ve offline olarak bir kac deneme ucusu yaptim.. hersey normal ve duzgun olarak calisiyor.. Sonra bir de online olarak programi denedim ve yine hersey normal program kusursuz calisiyor sonra Istanbul dan Antalya ucusunu yapmak icin Flight Recorderi calistirdim ardindan FS Maintanence calistirdim hersey yine normal gozukuyor Ataturk havalimanindan havalandim direk YAA ya yoneldim yine hersey normal sonra ucus yuksekligine ulastiktan sonra Bir hata!! FS da bir hata olustu program kapatilacaktir!! vee sonra FS kapandi!! Sizce bunun Flight Recorder la mi bir ilgisi var yoksa baska bir sey mi? Cunku Flight Recorder olmadan Cok guzel calisiyor... Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler...

Hepinize Iyi Ucuslar
Tunacan Altinay
THY7
Officer
Officer
Name: Berhan Dönmez
PID: 7
Vatsim ID: 813296
City: Istanbul

http://www.lagoonline.com/ENG/prodotti/ ... w&p=fs&s=4

iyi uçuşlar.

Berhan Dönmez
TRVACC11-FLYTHY~7~
782
Newbie
Newbie

Bende hem FSMaintanence, hemde FSNavigator programını kullanıyorum ve çok memnunum, özellikle FSMaintanence raporlamaları ve uyarıları çok güzel. FSNavigator'deki uçakların limitlerinide FSM'deki uyarılara göre düzenledim. Gitgide dahi iyi uçuşlar yapmaya başlıyor insan. Ancak bende demo versiyon kullanıyorum FSM'de, hayırlı bir vpilot arkadaş banada register gönderirse sevinirim.

TK782-M.Emre Ergenç
Snowboarder who loves to fly!!!

emree@eczacibasi.com.tr
TK550
Senior Member
Senior Member

Hayırlı olsun güle güle kullan...[;)]
Başka isteyen varsa uralgsl@yahoo.com adresine mail atsın.
Ben de FSNavigator'ın registerını arıyorum elinde olan arkadaş varsa bana yolllarsa sevinirim.
Saygılarımla

Ural Köseoğlu
TK550
Viper
Rookie
Rookie
Name: Erdinç Ertan
PID: 174

quote:Originally posted by TK550

Hayırlı olsun güle güle kullan...[;)]
Başka isteyen varsa uralgsl@yahoo.com adresine mail atsın.
Ben de FSNavigator'ın registerını arıyorum elinde olan arkadaş varsa bana yolllarsa sevinirim.
Saygılarımla

Ural Köseoğlu
TK550

Ural bey mail'ınıza gerekli dosyayi gonderdim, İcindeki text dosyasini okuyarak 10-15 sn içinde kolayca halledebilirsiniz..

Saygılar..

Erdinç ERTAN
TK174
"Senior Captain"
tk802
Junior Member
Junior Member
Name: Yalçın Yetgin
PID: 802

sagolun Ural bey aldım tekrar teşekkürler

Yalçın YETGİN
Tk802 Kelaynak
Yalyet MNB21
TK550
Senior Member
Senior Member

Arkadaşlar mail atıpta key alamayan varsa lütfen tekrar mesaj atsın!!

Ural Köseoğlu
TK550
Altinay
Average User
Average User

Hocam ben size mail attim fakat bir cevap gelmedi.... Mail adresim tuniss@ttnet.net.tr cevabinizi bekliyorum..

Hepinize Iyi Ucuslar
Tunacan ALtinay
TK550
Senior Member
Senior Member

Arkadaşlar key yollanmıştır güle güle kullanın...

Ural Köseoğlu
TK550
TK550
Senior Member
Senior Member

Unutmadan FS navigator için key yollayan arkadaşlar, çok teşekkürler ilginize...[;)]

Ural Köseoğlu
TK550
Altinay
Average User
Average User

Ural bey mailinizi aldim cok tesekkurler...
Post Reply

Return to “Flight Simulator General Discussion Forum FS9|FSX|FSX-SE”