RJ85 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Questions About FS9 and FSX. Software and Hardware related problems and information.
THY808
Average User
Average User
Name: Mevlüt ŞİRVANLI
PID: 808
Vatsim ID: 864898
City: İstanbul

Arkadaşlar herkese selamlar ;
2 aydır biriken assigment uçuşları yapmam için zaman bulmuştum ki karşıma yine beni çıldırtan RJ-85 çıktı.Elimde olan RJ tırmanırken hız kaybediyor,motorları kapanmıyor, kokpit'i 737 kokpiti yani hiç bişeyi tam de?il.Bana önerebilece?iniz kurması kolay ve birazda herşeyi tam olan bir RJ var mı????E?er yardımcı olursanız sevinirim.:):D

Mevlüt ?YRVANLI
THY4743
Senior Member
Senior Member
Name: Targan UNUTMAZ
PID: 4743
Vatsim ID: 1130878
City: Istanbul

Mevlüt selamlar,
RJ ler zaten hep dert :D
Benim bildiğim kadarıyla Jon Murchison'un (BAe146-300/Avro-RJ100)
modeli baya kullanılıyor.http://arnz.myhost.co.nz/ Adres budur, Aircraft kısmından söylediğim modeli indirebilirsin GMAX Modeldir.
Ayrıca sevgili Emil Akoğlu'da güzel bir THY Texturesi yapmıştı bu uçak için zannedersem Avsim'de var. Sitemizdeki RJ de güzel bir uçak aslında ancak FS2000 için olduğu nedeniyle hem biraz makinayı kasıyor hemde gece textureslerinde problem yaratıyor.
Gelelim Panele; Çok fonksiyonlu bir panel istiyorsan bence sitemizdeki paneli kurmanı tavsiye ederim By Matşias Lieberecht.
Güzel ve fonksiyonal bir paneldir. Yanında gelen Manuelinide okursan çok rahat kullanırsın [;)]
Ama eğer daha basit bir panel istersen kendi yaptığım paneli önerebilirim (Biraz reklam oldu ama) Flightsim ve Avsim.com'da Targan Unutmaz diye aratırsan çıkar.
Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Sevgiler,
Targan...

tago...
THY4743
Senior Member
Senior Member
Name: Targan UNUTMAZ
PID: 4743
Vatsim ID: 1130878
City: Istanbul

Bu arada şimdi aklıma geldi onuda ilave edeyim;
Jon Murchison'un RJ100 modelindede bir iki sorun var!
Uçak taxide biraz zor dönüyor, bahsettiğin gibi biraz zor tırmanıyor ve hızlanmıyor! Ancak Emil Akoğlu bildiğim kadarıyla bu uçağın Aircraft dosyasını düzeltip sorunları halletti [;)]
Kendisi ile irtibata geçersen eminimki sana yeni aircraft dosyasını yollar.
Sevgiler,
Targan...

tago...
emil
Average User
Average User

RJ-100 repaintim Avsim'de yayınlanmıyor, izin alamadım. Ama mail adresinizi yazarsanız gönderebilirim. Yanında aircraft.cfg'yi de gönderirim.

Emil Akoğlu
emil@ltba.net
Bozhan Özsoy
Average User
Average User

Fleet'deki RJ gece texture sorunları hariç problemsiz çalışıyor, bilginize..

Saygılarımla,

Bozhan Özsoy
TK01
FlyTHY Technic
THY808
Average User
Average User

Targan yardımların için teşekkürler...Emil sana zahmet yollarsan aircraft dosyasını bu sorunlardan kurtulmuş olucam.?imdiden teşekkürler...

seda7@superonline.com

Mevlüt ?İRVANLI
canini21
Newbie
Newbie

arkadaşlar herkese iyi uçuşlar . sanırım aranıza en son katılanlardan biriyim (bi başka deyişle en acemi olan) flyşy ye geçen hafta üye oldum fs de pmdg 737 yükl onunla güzel güzel uçarken assigmentim rj 85 olarak çıktı :) sitedeki filodan rj100 yükledim ama önce uçuşun ortasında herşey gitti( tam anlamıyla herşey) tekrar denediğimde de fs kendiliğinden kapanmaya başladı. kara kara düşünürken bir bilene danışmak aklıma geldi. ne yapmam gerektiğini bana söyleyebilecek bir havacılık tutkunu varmı acaba buralarda:) çok teşekkürler tekrar emniyetli uçuşlar.
Emil hocam ya da mevlüt beyin sorunu gittiyse siz ya da mevlüt bey bana da yardımcı olabilirmisiniz acaba.
canini21@hotmail.com
Murat Cinan
THY1125
Senior Member
Senior Member
Name: Buğra Oğuzülgen
PID: 1125

rj uçuşlarını pmdg 737-600 ile uçun.

---------------
Buğra Oğuzülgen / TK1125
http://virtual.planepictures.net/search ... $oguzulgen & VPP.net Co-Administrator
Image
canini21
Newbie
Newbie

sayın hocam çok teşekkürler. mesajınızı rj uçuşlarını pmdg 600 ile yaparsam flyşy recorder sorun çıkartmaz olarak aldım umarım yanılmıyorumdur. sanırım gerisini deneyerek halledebilirim tekrar teşekkürler
Murat cinan
THY808
Average User
Average User

Buğra ya kesinlikle katılıyorum :D Murat bey pmdg yle uçarsanız recorder herhangi bir sorun çıkarmaz .Kolay gelsin[;)]

Mevlüt ?İRVANLI
YilmazEfe
Average User
Average User

Ben bana neden 4 aydır ısrarla mutlaka bir adet LWSK uçuşunun verildiğini hala anlayabilmiş değilim[xx(]

"If you don't like someşing, change it.If you can't, şen change yourself."
Efe Doğan TK957
efedogan@gmail.com
Image
THY2
VIP Member
VIP Member
Name: Bülent AKBAY
PID: 2

Tümüyle piyango diyelim. Uçuşlar manual dağıtılmıyor. Biz site üzerindeki sistemi tetikliyoruz. O, aktif pilotlara listeden rastgele uçuşları dağıtıyor. Tümüyle sizin şansınız.:D

Bülent Akbay
FlyTHY
Administration
1219
Average User
Average User
Name: Emre ATAY
PID: 0000

Rj ile uçmak zor hakikaten. En güzeli buğra kaptanın dediği gibi yapmak. Ben RJ uçuşlarımı fsnav ile full otomatik yapıyorum. Kalktıktan sonra bir tek inişe 5-10nm kala manule alıyorum. Pisti tutturmakta ayrı bir dert tabii. Avsimden bir tane bulduştum zamanında.

ARNZ PRESENTS THE BAe 146-200 - Aircraft Model for FS2002/FS2004 By Jon Murchison
Model updates and news:
http://arnz.myhost.co.nz

Hiç yoktan iyidir.

Emre ATAY
THY6219
peksenkerem
Rookie
Rookie

Arkadaşlar benimde PMDG B747-400 De sorunum var fs de uçağı açtığımda herşey çalışır durumda, tamam onu çözdüm istediğim zaman kendim herşeyi tekrar çalıştırabiliyorum.
Ancak başka bir sorun var panelde ki bütün digital göstergeler 10-15 sn sonra tamamen yok oluyor ve bir daha asla çalıştıramıyorum.
Overhead panelinde birşeymi eksik acaba diye defalarca kontrol etmeme rağmen bulamadım.
Işıklar çalışıyor herşey çalışıyor ama digital paneller simsiyah.
Lütfen birileri yardım etsin çünkü bu uçağı gerçekten kullanmayı çok arzu ediyorum.
Hepinize saygılar ve keyifli uçuşlar diliyorum.

KEREM PEKSEN
THY1935
Average User
Average User
Name: Hanifi AVCI
PID: 1935
Vatsim ID: 964441
City: Samsun

Kerem kardeşim sorun aynı sorun bende de vardı.Gerçi ben hala kullanabiliyor değilim ama problem programın kullanımı ile ilgili bir kısıtlama.Yani KEY problemi.Bununla ilgili daha önce bir topic geçmişti.
http://www.flyşy.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=4473

Hanifi Avcı
İSTANBUL
Post Reply

Return to “Flight Simulator General Discussion Forum FS9|FSX|FSX-SE”