Bildi?iniz gibi yeni FS2004 daha piyasaya çıkmamış olsa bile beta kopyaları mevcut. FS2004 de "Multiplayer session" farklı uygulandı?ı için SB2 ile uyumlu de?il bu da "online" uçuş için sorun yaratıyor. Bunun için SB3 beklememiz gerek (Bir de not ilave edeyim SB3 programcısı Joel de Young, kendisinin bana söyledi?ine göre tam uyumluluk için oda MS den Multiplayer SDK bekliyormuş).
FS2004 ve SB2 geçici olarak kullanmak için SBRelay programını deneye bilirsiniz;
http://www.chocolatesoftware.com/sbrelay/
Program Freeware ve Chocolateware, programcıya gönderdi?iniz çukulataları karısına hediye ediyormuş, amacı karısına "I Love Flight Simulator" dedirtmekmiş, umarım başarılı olur.
Bende FS2004 olmadı?ı için SBRelay denemedim, ama deneyen arkadaş olursa, lütfen buraya izlenimleri bildirsinler.
FS2004 ve SB2 ve SBRelay
-
- Junior Member
-
- Junior Member
Ahmet Bey Merhaba,
Forumda çok sık kullanılıyor ve baya merak ettim, elimizdeki versiyonun BETA olduğunu nereden anlarız?[?] Bunun bir yolu varmıdır. Ben çok yeri karıştırdım ama bulamadım. Microsoft en azından bir yerlere yazmıştır diye düşünüyorum.
Teşekkürler,
Koray
TK720
İyi uçuşlar...
Forumda çok sık kullanılıyor ve baya merak ettim, elimizdeki versiyonun BETA olduğunu nereden anlarız?[?] Bunun bir yolu varmıdır. Ben çok yeri karıştırdım ama bulamadım. Microsoft en azından bir yerlere yazmıştır diye düşünüyorum.
Teşekkürler,
Koray
TK720
İyi uçuşlar...