OKU BENI FS2004 de SB, flight recorder

Questions About FS9 and FSX. Software and Hardware related problems and information.
Post Reply
BurakKaratoprakli
Junior Member
Junior Member

Eveeeet gelelim fasulyenin faydalarina,

Ben bunu sizlere yazarken flight recorder la FS2004 le ve SB le EDDM LTBA ucusumu yapiyorum.

flight recorder artik FS2004 FSUIPC 3.03 calisiyor cunku free olarak ben Flight recorder ri register yaptim Pete Dowson dan FSUIPC ni yazari. Valla ozgur ve bulent arkadaslarimizi daha beklemek istemedim kusura bakmayin.

Simdi flight recorderin fs2004 FSUIPC 3.03 le calismasi icin bir kac basamak yapmaniz lazim.

1. ilk olarak FS2004 yukluyse FSUIPC 3.03 yi install yapin.

2. sonra SB ve flight recorderi FSUIPC de manual olarak register yapacagiz.

3. ilk once SB, FS2004 calistir. yukarida modules a bas FSUIPC ye sonra asagida sagda register application programa bas.

4. orda EXE yerine bunu koy squawkbox.exe

5. register key ise LWVQ 7I2V 9GPB BUKADAR ok de. simdi orda kal flight recorderi register yapacagiz ayni sekilde.

6. flight recorder icin ayni sekilde exe ye gelince bunu koy
FlyŞY Flight Recorder.exe sonra register key icin 8723 WRM4 TYB6 bunu koy

TAVSIYEM BU REGISTER KEY LERINI SAKLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Simdi cok onem lisi bu program yeni cikti bu olmazsa SB FS
2004 de calismaz calisirda multiplayer yapamazsin onun icin su basamaklari yap.

1. ilk once bu SBRelay denilen programi download et al canim kardeslerim buda web sitesi http://www.chocolatesoftware.com/sbrelay/

2. bu program zip icinde geliyor ingilizce bilen arkadaslar artik read me file ni okuyun devam edin ucmaya,ingilizce bilmeyen arkadaslar okumaya devam.

3. bu zip pi istedigi yere extract yap. bu programin sayesinde SB la FS2004 de flight recorder calisarak ucacagiz. BU PROGRAM SADECE SB ICIN FLIGHT RECORDER LA BI ALAKASI YOK.

simdi FS2004 ve SB le ucmak icin bu basamaklari yap. ilk once hani senin FS2002 aircraft folder da csl folder vardi ya, hani bu folder senin diger ucaklarini gormeni sagliyordu, BU csl folder ri copy yapip git FS2004 daki aircraft folder rina paste yap.

1. FS2004 du calistirmadan once bu programa iki click yaparak acin iki saniye bekle yukliyecek ve kendi window munda kirmizi olarak sb hazir diyecek, programi minimize yap HIC MERAK ETME COK AZ CPU POWER KULLANIYOR FLIGHT RECORDER DAN BELE AZ .

2. FS2004 du acin sonra multiplayer ra baglanin hani FS2002 de yaptigin gibi FS2004 de multiplayer cok basit. FS2004 te multiplayer windowzunda sesion adini yaz hani TK251 veya TK2021, sonra SBRElayi goreceksin ona bi click yap sonra asagida join te bas.

3. git simdi SB yi hani FS2002 gibi baslat, git flight recorderi baslat UC UC UC UC UC bukadar. Bu arada biliyorsunuz FS2004 FS2002 gibi Sb de scroll BUG gi yoktur bundan dolayi FS2004 de scroll sorunu yok.

FS 2002 kullanan arkadaslar icin not eger FSUIPC nin 3.03 versio nunu yuklersen bir tek SB yi ve flight recorde ri yukaridaki basamaklar daki gibi manual olarak register yapman lazim.

Turkcem icin affedersiniz bu hiyar USA da takildim kaldim.

BU arada Istanbul antalya ve izmir scenery leri FS2004 bende calisiyor harika

Tekrar dan ozgur ve bulent arkadaslarimiz dan ozur diliyorum fazla bekleyemedim flight recorderi free olarak register olmasini istedim.

Bir sorun olurda tekrar bu aksam ucustan sonra yazarim.
BurakKaratoprakli
Junior Member
Junior Member

FS2004 SB ve Flight Recorder la EDDM LTBA ilk ucusum basarili.
Post Reply

Return to “Flight Simulator General Discussion Forum FS9|FSX|FSX-SE”