FS2004

Questions About FS9 and FSX. Software and Hardware related problems and information.
Post Reply
captainserhat
Junior Member
Junior Member

Merhabalar,ben simulasyonu kurdum.Crack ini yaptım ve simulasyonun masaüstünde ki simgesine tıkladım.Ana açılış penceresinde(simgeye tıkladı?ımız da açılan ilk pencere flight simulator 2004
:a century of flight felan yazıyor. Bir tane de uçak var.)Yşte orada takılıp kalıyor.Directx 9.0 da yüklü.Biraz bekledikten sonra ctrl+alt+del yapıyorum ve "Microsoft Flight Simulator 2004(Yanıt Vermiyor)diyor.Acaba bu neyden kaynaklanıyor olabilir.Benim ekran kartım "TnT2 3MB" directx 9.0 ı destekler mi bu kart.Lütfen acele yardımlarınızı bekliyorum.Şu simulasyonun hava koşullarını çok merak ediyorum 1 kere görsem yeter....[:(][:(][:(]

slm
Murat00
Rookie
Rookie

öncelikle merhabalar hayal kırıklığınızı anlayabiliyorum bende çok yaşadım... :) :)
dx 9,0 ı donanımsal olarak yalnızca yeni çıkan geforce Fx serisi ve ati 9800serileri falan destekliyo eski nesil kartlar ise uyumluluk gösteriyorlar mesela bende geforce4ti 4400 var dx9 u desteklemiyo ama uyumluluk gösteriyor ve sorunsuz çalışıyor ama tnt2 artık çok eskide kalan bi kart onunda bir uyumluluk gösterebileceğinden emin deyilim.. size tavsiyem eyer mümkünse kartı şu yeni 5900ler ucuzlayınca deyiştirin tabii sisteminizi bilmediğim için tam bir tavsiyede bulunamıycam ancak sisteminizde eskiyse komple bi değişim iyi gelir...:D[8D]:) tabi.. imkanınız varsa...neysee...bu ayrı bi konu.......:D

Sorun büyük bir olasılıkla (bence %99) Crack ten kaynaklanıyor olabilir öncelikle crack i deyiştirin derim Crackleri'i imesh, kazaa, EDonkey2000, Emule gibi paylaşım programları ile bulabilirsiniz..(bazı siteler var ancak ben daha fs nin crack ine rastlamadım)yada e mailinize atayım ben şunları kısaca???:D:D[:p]

Diyer seçenekler; mesela system tray(sağ alt köşedeki küçük ikonlar) bu olaya sebebiyet verebilir gerksiz olnları kapatın...
Nvidia nın sitesinden son detenator sürücülerini kurun... belki yukarıdada bahsettiğim dx9 la uyumluluk gösterebilir.. bu arada dx in yeni sürümü çıktı dx9b diye onuda bi deneyin...
eyer windows xp kullanıyosanız uyumluluk modlarını deneyebilirsiniz

NOT:
Bende fs2004 ü edonkey den indiriyorum (neredeyse 5 gün oldu 2,2GB!!!)kablo ama anca geliyo yinede... ama az kaldı bugün, yarın biter.. fs2004 ü bulamayan kablo kullanıcılarına tavsiye ederim...:D:D:D
captainserhat
Junior Member
Junior Member

Merhabalar Murat Hocam,şu anda zaten "Geforce 4 Mx440 64MB ddr ekran kartı" almayı düşünüyorum.Bu kartta da aynı problemi yaşarmıyım.Directx 9.0 ile uyumluluk gösterir mi? Ayrıca Nvidia nın sitesinden hangi detonator u kurucam?

slm
BurakKaratoprakli
Junior Member
Junior Member

Merhaba valla ben de de ayni card var
"Geforce 4 Mx440 64MB ddr ekran kartı"

Hic bir sorun yaratmadi, nvidia dan son version 44.03 onu yuklemen lazim.
captainserhat
Junior Member
Junior Member

Burak hocam 44.03 de yükledim ama olmadı...

slm
Murat00
Rookie
Rookie

Bi yanlış olmasın Arkadaşlar Geforce 4 Tİ 4400 ayrı bir kart Geforce 4 MX 440 ayrı bir kart .. MX serisi Geforce 2 denginde bir performans sunar... (bi yanlış anlaşılma olmasında)
Post Reply

Return to “Flight Simulator General Discussion Forum FS9|FSX|FSX-SE”