EGİTİM BASVURUSU İLE İLGİLİ !!

Help Center For New Turkish Virtual Pilots. Questions about connection, online flying, and training.
Post Reply
captainserhat
Junior Member
Junior Member

Merhaba sevgili arkadaşlar,ben Flyşy ve VATSIM'e üyeyim. Bundan yaklaşık da 1 ay önce felan Flyşy.com'dan indirdi?im e?itim form başvurusunu doldurup, Ali CAMAT Hoca'nın email adresine bu formu yollamıştım. Ama henüz olumlu veya olumsuz bir yanıt alamadım. Acaba sizde de böyle oldu mu? Ali CAMAT Hoca'm acaba yolladı?ım form sizlere ulaştımı size bir zahmet beni bilgilendirirmisiniz???

slm
Sunset
Newbie
Newbie

Selam,

Aynı başvuruyu bende yaptım. Cvp aldım, listeye alındığım yönünde. Daha sonra ikinci bir mail attım ve şu anda tatile çıkmışlar sanırım :) sanırım yaz sonunda siteyle ilgilenicekler.

Saygılar
captainserhat
Junior Member
Junior Member

Peki siz ne zaman attınız ki maili...Ben yaklaşık olarak artık 3 ayı bulacak hemde 3 defa attım.Hla da mail atmaya devam ediyorum.Heralde yanıtlamıyacaklar.Yaşımdan dolayı daha 15 yaşındayım da...

slm
THY4743
Senior Member
Senior Member
Name: Targan UNUTMAZ
PID: 4743
Vatsim ID: 1130878
City: Istanbul

Arkadaşlar selamlar,
Bende flyşy'nin açtığı kursların ilk öğrencilerinden biri olarak öncelikle bu işin yaşla falan alakası olmadığını söylemek isterim.
Bizim ders dönemimizdede yaşı genç olan birsürü arkadaşımız vardı. Haftanın 3 gecesi ve her gece 7 yada 8 pilot olmak üzere dersler yapıldı. Ben siteye kayıt olan 57. sanal pilot adayıyım. Tahminimce şu an tam olarak bilemiyorum ama 900'ü aşkın pilotumuz var, ve bunların kaçtanesi ders başvurusu yaptı siz düşünün [;)]
Sevgili hocalarımız çok büyük bir özveri ile hiçbir kazanç beklemeden sadece Türkiye'deki sanal uçuş ortamının gelişmesi için, iş ve aile hayatlarından fedakarlık yaparak bizler ile bilgilerini paylaşmaktadırlar.
Yaz döneminde bildiğim kadarıyla belli sürelerde derslere ara veriliyor. Bu geçtiğimiz kış mevsiminde de birsürü sanal pilot adayı ders aldı (içlerinde arkadaşlarımda var) Yeni sezonda sizlerlede irtibat kurulacağından eminim. ?üpheniz olmasın [;)]

Bu arada konu açılmışken; Sevgili Ali Camat,Bülent Akbay,Faruk Baran ve tüm Flyşy hocalarını bir kez daha Teşekkür ederim.
Herkese sevgiler,
Targan...

tago...
Post Reply

Return to “Training Lounge”