Merhaba.
Bir kaç aydır çözemedi?im bir garip problemle bo?uşuyorum. Geçmiş zamanlarda bu konuyu yine forum da açmıştım fakat o zaman bir çözüme ulaşamamıştık.
Bir uçuşu ofline yaptı?ımda her şey normal. Online uçtu?umda ise normal gidiş süresini ikiye katlıyor. Mesela ofline LTAC-LTBA 0:50' sürerken, online da 01:50' sürüyor.
Lütfen yardım edin.
A.Önder Yenici
Hız Problemi
-
- Average User
Önder bey MSFS Türkiyede batıdan doğuya uçuşlarda sanırım TOKER civarında lokal saate +1 ekliyor, bilginize. Time zone kurarsanız sorun çözülecektir. Time zone için forum'u aratabilirsiniz.
Saygılarımla,
Bozhan Özsoy
TK01
FlyTHY Technic
Saygılarımla,
Bozhan Özsoy
TK01
FlyTHY Technic
Bozhan bey, Time Zone 2.1 kurdum. LTAC de kurmadan önceki gibi bir problem yok ama kurulumdan önce LTBA Zulu+1 iken kurulumdan sonra zulu+3 oluyor. Bir de şunu açıklamak istiyorum. Sanırım zulu ile lokal zaman ayarlarından dolayı olmuyor. Çünkü; dikkat ettim offline uçuşlarımda nm göstergesi yaklaşık her iki sn. de 0.25 nm yol alırken, online uçuşta (aynı irtifa, hava şartı ve hızda) 0.15 nm ilerliyor. Yani, offline da iken 100nm yi aldığım zaman, aynı şartlarda online da daha uzun sürüyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Bütün ayarları gözden geçirdim. Aklıma en son, bilgisayarımın konfigürasyonundan olabileceği geliyor ama ilk eğitimlere katıldığımda böyle bir şey yoktu.
Sevgi ve saygılarımla
A.Önder Yenici
TK497 First Officer
Sevgi ve saygılarımla
A.Önder Yenici
TK497 First Officer