Herkese merhaba,
MSFS2020 de PAPI sorunu yaşıyorum. Birçok siteyi araştırdım ama net / kesin bir çözüm ya da yorum bulamadım. Kimi benim gibi şikayetçi, çözüm bulamamış, kimi ben 10nm den görüyorum diyor, vs.. Acaba sizlerde durum nasıl? Ben PAPI'leri piste 3nm kala bile görmüyorum, belki 0.5nm falan kala çok çok flu görünüyor. Bu da özellikle hassas olmayan yaklaşmalarda ciddi sorun yaratıyor. Var mıdır bir ayarı?
Teşekkürler,
PAPI sorunu
- THY3066
- Senior Member
- Posts: 262
- Joined: 17 Jun 2011, 18:33
- Name: Sebahattin PEKEL
- PID: 3066
- Vatsim ID: 1194898
- City: Karlsruhe
- Location: Germany
Kaptan merhaba, herhangi bir Grafik Kart Update yapıldı mı? Eger olmadı ise bi Update yapınız. Veya Windows tarafindan bir Grafik ayarı yapıldı mı? Msfs de herhangi bir Grafik Ayarı değişiklik yapıldı mı? Standart ayarlara geri dönün ve bakınız. Herhangi bir mesela Texture Addon yüklediniz mi veya ona benzer? Standart Senaryolarda da aynı şikayet var mı?
Selamlar
Selamlar
- THY4176
- Newbie
- Posts: 19
- Joined: 30 Nov 2014, 20:34
- Name: Hakan SOKMEN
- PID: 4167
- Vatsim ID: 1219045
- City: Istanbul
- Location: Istanbul/Turkey
Hocam merhaba, herhangi bir update yapmadim. Evet orijinal senaryolarda da ayni problem var. Bir tek Gökçen’de düzgün gorebiliyorum.
Sevgi&Saygı
Hakan
"Always keep the blue side up!"
Hakan
"Always keep the blue side up!"