FS2002 VİRTUAL COCKPİT SANAL EL PROJESİ

Questions About FS9 and FSX. Software and Hardware related problems and information.
Post Reply
engoosti
Junior Member
Junior Member

Arkadaşlar merhaba sizlerle uçuşlara verdi?im 9 aylık aradan sonra başlayaca?ım.benim bir düşüncem var ama microsoft ta o yönde bir haraket yok çok basit bir fikir başlıyorum:

737-400 le virtual cokpitte otopilotla fl170 hdg 010 uçuyoruz sa? tarafa 030 başa dönüş yapmam gerekiyor , hepimiz bu durumda ne yaparız ana paneli acıp oto pilot kutusundan hdg çevirirz bence bu uygulama bütün sanallı?ı götürüyor ama yapacak birşey yok yapanlar böyle düşünmüşler.

Benim düşüncem virtual kokpitte bir mause imleci elgibi falan olsa ve virtual kokpitten cıkmadan otopilota gelip 3d görüntünün üstüne basarak hdg ayarlasak yada ışıkları açıp kapasak yada HSY den hdg ayarlasak veya fd on off yapsak yani sanal bir elimiz gibi olsa sizce nasıl olur?

Bunu Microsoft ilerde yaparmı bilmiyorum düşünürlermi.

Benim ingilizcem vasat içimizde anadiligibi ingilizce konuşan de?erli arkadaşlarımız var ben orkadşlardan rica ediyorum bir öneri olarak microsofta yollayalım bu fikri nedersiniz.

Saygı ve sevgilerimle hoşçakalın.

Engin Keskin
PPL&IRR
Alan Cosar
Rookie
Rookie

Merhaba Enging bey, bu feature FS2004'de bulabilirsiniz.

http://www.microsoft.com/games/flightsi ... atures.asp

-Interactive 3D virtual cockpitstune radios and operate key aircraft controls and avionics by pointing and clicking in şe virtual cockpit view.

Iyi ucuslar

THY 783 | Alan Cosar
engoosti
Junior Member
Junior Member

Sayın Alan Coşar bey ilginiz için teşekkür ederim inanın bu benim uzun zamandır düşündüğüm birşeydi ms bu uygulamayı fs2004 koyması benim için süpriz oldu sağolun.

THY 035/Engin Keskin
Post Reply

Return to “Flight Simulator General Discussion Forum FS9|FSX|FSX-SE”