Merhaba Kaptanlar!
Bu haftaki soruda ya resim yanlis ya ben. XXXX feet degil mi? En cok secilen cevabi ogrenmek icin kafadan XXXX bastim, belli ki, herkes aynisini yapmis. Dort cevapta %25. Bu iste bir terslik var galiba. Kim aciklayabilir? Aman turkishvirtual lisansima el koymayin!))
What is the altitude of highest obstacle on the chart?
- THY4147
- Rookie
- Name: Ridvan Celil
- PID: 4147
- Vatsim ID: 1362672
- City: ukoh
Ben bunu yazana kadar soruyu duzeltmisler. Actigim bu konu forumdan silinene kadar okumamis gibi davranin)).THY4147 wrote:Merhaba Kaptanlar!
Bu haftaki soruda ya resim yanlis ya ben. XXXX feet degil mi? En cok secilen cevabi ogrenmek icin kafadan XXXX bastim, belli ki, herkes aynisini yapmis. Dort cevapta %25. Bu iste bir terslik var galiba. Kim aciklayabilir? Aman turkishvirtual lisansima el koymayin!))
- artuncs
- Legend
- Name: Erhan M. ARTUC
- PID: 3578
- Vatsim ID: 1087117
- City: London
Benim hatam, duzeltildi. Poll cevaplarini sifirladim, cevap verenler yeniden cevaplayabilir.
Seni de tebrik ederim Ridvan kaptan dogru cevabi buldugun icin ama burada paylastigin dogru cevabi sansurlemek zorundayim
Seni de tebrik ederim Ridvan kaptan dogru cevabi buldugun icin ama burada paylastigin dogru cevabi sansurlemek zorundayim

Erhan M. Artuc
- THY3009
- Advanced Member
- Name: Yalcin KESER
- PID: 3009
- Vatsim ID: 1188102
- City: Istanbul
THY4147 wrote:Merhaba Kaptanlar!