99.95$ satis ucreti ile bugune kadar ki en iyi addon oldugu ve bu fiyati fazlasiyla hakkettigi soyleniyor. Dun satisa cikmasinin ardindan web sitesinin coktugu ve satisinin durduruldugu ve su ana kadar hala satisin baslamadigi ama kisa bir sure sonra yeniden satislarin acilacagi aciklandi. Firmanin gorunusten cok ucagin sistem gelismesine oncelik verdigi ve bu uzun gelistirme sonrasin da ise urunun neredeyse gercek bir ucak kadar gercekci oldugu soyleniyor.
Bende uzun yillarin bir Boeing'cisi ve Aerosoft Airbus urunlerini de almis ama neredeyse bugune kadar Airbus ile hic ucmamis biri olarak benim de bu urune karsi bir ilgim vardi ve yakindan da takip ediyordum. Satin alip bu ucak ile ucmayi da dusunuyorum. Ilk etapta satin alip kullanacak arkadaslarimiz buradan ilk izlenimlerini paylasirlar ise hepimiz icin faydali olur kanaatindeyim.
http://flightsimcentral.net/fslabs-a320 ... -released/
Alttaki tanitim videolarini izlemenizi oneririm, son iki gun icinde youtube kondu ve kisa surede onemli izlenme sayisina ulastilar. Urun hakkinda oldukca guzel ve detayli bilgiler paylasiliyor.