02.05.03 Friday Night Amsterdam Fly-Inn ama ...

Questions About FS9 and FSX. Software and Hardware related problems and information.
Post Reply
THY133
VIP Member
VIP Member
Name: Deniz İrez
PID: 133

Sevgili pilot arkadaşlar ,
Başlıkta bahsetti?im gibi Mayıs'ın 2'si Cuma akşamı Amsterdam Fly-Inn var.
Bolca trafik ve Amsterdam çok büyük bir havaalanı katılmanızı ve mutlaka Chartlarınızın elinde olmasını şiddetle tavsiye ederim.

Ama gel gelelim Schiphol Havaalanında 20 ?ubat itibarıyla geçilen bazı sistemler aktif haline getirildi.

En önemlisini size Dutch-Vacc alıp yapıştırdım ...

---------------------------------------------------------
- New runway (36L/18R) taken into service
- Runway 01L/19R redesignated Rwy 36C/18C
- Runway 01R/19L redesignated Rwy 36R/18L
- Continuous Descend Approach (CDA) for Rwy 06 cancelled
- New RNAV procedures (transitions) to be used during nighttime hours only for Rwy 18R and Rwy 06, replacing şe current CDA-approach
-------------------------------------------------------------

?imdi buraya kadar hepsi iyi ve hoş ama hakikat olan bende EW (Eurowings Avro) paketinde gelen Charles De-Guell ve Schiphol Airport larının Scenery si bulunmakta ve gerçekten muhteşem Sceneryler fakat bu havaalanında bulunan pistleri yazıyorum ...

- 01R/19L , 01L/19R , 18/36 , 09/27 , 04/22 , 06/24 pistleri mavcut
-Fakat normal default scenery de ise 18/36 pistleri mevcut de?il

-Yazımın özeti bu di?er default scenery oln arkadaşlarımın ne yapsası gerekti?ini ben araştırıyorum yeni bir Schiphol Scenery si sizden ricam olmayan arkadaşlara Schiphol Scenery'sini iletmenizdir.
-2. bir sorum ise 19/01 pistleri 18/36 olarak düzeltiyse benim uçak bunu yine de 01/19 pistini algılayıp pistin sa?ını mı iner ama herhalde pistin Frekansını da ayarlamışlardır onu bir deneyip daha sonra size bilgi veririm ...
- E?er zamanınız varsa mutlaka Türk pilotların orda olmasını temenni eder , saygılar sunarım ...

Detaylı bilgi ve yeni chartlar için ...

http://www.dutchvacc.nl

Bol Trafikli uçuşlar ...

Saygılar ;

TK133 - TRVACC
Deniz Yrez
Istikbal Göklerdedir ...!
M.K Atatürk
yavuz_ugur
Newbie
Newbie

Deniz hocam, asagidaki link'i indirip deneyin, bu link Polderbaan 5'i yukluyor, bu belirli duzeltmeleri yapiyor[;)]

ftp://ftp.sunet.se/pub/pc/games/flight- ... am5p-d.zip

Saygilarimla,
TK246/TK247

YAVUZ UGUR
Post Reply

Return to “Flight Simulator General Discussion Forum FS9|FSX|FSX-SE”