Sevgili Kaptanlarim,
738 PMGD (FSX) de dis goruntulerim cok guzel ancak Ana cockpit ve sag -sol cockpit goruntuleri bulanik cikiyor . cfg dosyasini silip yeniden yukledim birsey olmadi, Nvidia inspector update ettim yine olmadi , grafik ayarlari ile oynadim yine olmadi . Armagan ve Cenk kaptanlarim mudahale etti ama yine olmadi , bir fikri olan varmi. Ben laptop kullaniyorum Lenova Y50 oyun laptopu , HDMI ile TV ye bagliyorum . Ama dersenizki laptop la bu kadar olur , hayir bir ay once son derece hersey netti. Sonradan bozuldu .
Grafik Cockpit
- THY3890
- Average User
- Posts: 140
- Joined: 22 Jun 2009, 04:43
- Name: Semih Batuk
- PID: 3890
- Vatsim ID: 1110258
- City: Istanbul
- Location: Istanbul
VC çözünürlükten bahsediyorsunuz sanırım. Grafik ayarlarının ilk sayfasında Global Texture Resulation barının sonuna kadar açık "VERY HIGH"da olup olmadığına bakabilir misiniz? Eğer değilse VERY HIGH yapıp tekrar kontrol edin.

- THY4016
- Average User
- Posts: 106
- Joined: 27 Feb 2014, 21:39
- Name: Tamer OZTURK
- PID: 4016
- Vatsim ID: 1228857
- City: Gazimagusa
- Location: Turkish Republic of Northern Cyprus
Ekran kartı sürücüsünü güncellediniz mi? Güncellemeden sonra bu tür problemler meydana gelebiliyor.Daha önce benim başıma gelmişti.Eğer güncelleme yapmışsanız eski sürümü tekrar yüklemenizi öneririm.
- THY4521
- Average User
- Posts: 125
- Joined: 08 Jun 2010, 17:00
- Name: Serdar GULER
- PID: 4521
- Vatsim ID: 1146824
- City: Istanbul
- Location: Istanbul
Bir de PMDG nin sanırım FPS sıkıntısı çekenler için şuan hatırlamıyorum ama bir güncellemeden sonra gelen bir eklentisi vardı. Operations Center içinde modeli seçtikten sonra performance settings diye bir kısım var ordan 3 seçeneğinde High Resolution seçili olduğunu bir kontrol edin derim.
- THY4112
- Newbie
- Posts: 21
- Joined: 22 Oct 2015, 00:48
- Name: Iskender Gedelec
- PID: 4112
- Vatsim ID: 1309416
- City: Istanbul
- Location: Turkey
THY3890 wrote:VC çözünürlükten bahsediyorsunuz sanırım. Grafik ayarlarının ilk sayfasında Global Texture Resulation barının sonuna kadar açık "VERY HIGH"da olup olmadığına bakabilir misiniz? Eğer değilse VERY HIGH yapıp tekrar kontrol edin.
Hocam , sonuna kadar acik, ayrica Cenk kaptan, cfg deki Texture_Max_Load=4096 yap dedi, onuda yaptim ama degisen birsey olmadi