Bu organizasyon böyle bitmez akşam içinde güzel bir plan yapıp gönülleri şenlendirelim derim,Yemeğimizi yediğimize göre sosyal bir aktivite lazım bizlere,haydi büyük organizatör komitesi...[:I]
Bu organizasyon böyle bitmez akşam içinde güzel bir plan yapıp gönülleri şenlendirelim derim,Yemeğimizi yediğimize göre sosyal bir aktivite lazım bizlere,haydi büyük organizatör komitesi...[:I]
Berhan Dönmez
TRVACC11-FLYTHY~7~
ahah Berhan BOWLING .. :-)
TK133 - TRVACC
Deniz İrez
Istikbal Göklerdedir ...!
M.K Atatürk
Merhaba,
Uçaklarla 15 yılı aşkın süredir uğraşan bir sanal pilotum.Sanal pilotluk yanında uçak resimleri çekiyor,metal maketlerle de ilgileniyorum.Tüm bu faaliyetlerimde sanal pilot olarak flyşy'nin ciddi,samimi yaklaşımları beni her zaman memnun etti.Ancak ne var ki;forum sayfalarında gerçek tanışma sağlanmadan oluşan samimiyetler yüzünden yaşadığım prblemler beni forum sayfalarından uzaklaştırdı. Dolayısı ile gerçek ortamlarda yapılabilecek her türlü toplantıya,katılabilir ve destek verebilirim.Hatta bu gibi toplantılar vesilesi ile oluşacak dostluklarda tüm tecrübemi sizlerle paylaşabilir,sizlerin de tecrübelerinden istifade etmek isterim.
Erol Kaptanım....
Öncelikle organizasyonun için seni kutlarım..
Marmaris'te Yaşıyorum ama;bu güzel gün için geleceğim.
18 Mayısı iple çekiyor,sizlerle tanışmak için sabırsızlanıyorum.
Sevgiler
Levent YILMAZ
Öncelikle bu topicte bana gelen teşekkür ve tebrik mesajlarından sonsuz mutluluk duyduğumu belirtmek isterim.
Fakat gerçek şudur ki bu organizasyonda bana başta Alp Akbostancı,Bülent Akbay ve Ergenekon Küçük gibi değerli arkadaşlar yardımcı olmasalardı bu olay benim için asla bukadar kolay olmayacaktı.
Bu nedenle müsaadenize sığınarak teşekkürlerin çoğunu bu arkadaşlara göndermek istiyorum.
Teşekkürler Alp Bülent ve Ergo.
Ve tabii aramızda bulunarak bir fikrin gerçeğe dönüşmesini sağlayacak olan arkadaşlara şimdiden sonsuz teşekkürler.