Merhaba Sevgili Kaptanlarım,
Ifly 737NG yi uzun zamandır kullanıyorum. GSX yukledıkten sonra oldugunu tahmin ettiğim bir problemim var.
İlk gelen VC de Altitude değeri hep 3000 geliyor sürekli. Bunda bir sıkıntı yok. Fakat değeri hiç artıramıyorum. sadece 900 - 300 - 100 ve 0 şeklinde azaltabiliyorum. Sonrasında Ifly 737 yi ve GSX i kaldırım. Bütün Ifly dosylarını sildim ve Ifly'ı yeniden kurdum. sonuc aynı. kaç gündür uğraşoyprum bir çözüm bulamadım. tecrübe etmiş kaptanlarım varsa yardımlarınızı bekliyorum. Aksi halde Ifly ile uçmak/irtifa almak benim için imkansız oldu.
Ifly 737NG problem
-
- Senior Member
- Name: Murat TOLOGLU
- PID: 65
- Vatsim ID: 839820
- City: Istanbul
Ertunç hocam ben 1 yıldır sürekli iFly737NG kullanıyorum ve hiçbir problemim yok, böyle bir sorun da kimseden duymadım (ancak GSX i hiç kurmadım). Umarım halledersiniz.
Selam, saygı ve sevgilerimle,
Murat Tologlu
Murat Tologlu
-
- Senior Member
Sizin FSX mi FS9 (fs2004) mü? Ben FS9 da kullanıyorum, geçenlerde pushback unavailable oldu, to/ga çalışmaz oldu , alçalmada sorunlar yaşadım pistten çıktım falan .. Hepsinin sebebi, joystick gaz kolu arızalanmış N1 %30 altına inmiyordu joystick tamir edilince hepsi düzeldi Ancak FDR ile kronik uyumsuzluğu var her uçuşa ışıklardan banko -10 -20 -20 kesiyor ne yaptırsa çözemedim artık takılmıyorum
Murat Tologlu
Murat Tologlu
- THY4081
- Rookie
- Name: Ertunc DAGDEVIREN
- PID: 4081
- Vatsim ID: 1314197
- City: Ankara
Merhaba,
FSX var bende. Butun FSX e dair ne varsa hepsini sildim ve bütün programları yeniden yükledim düzeldi. Problemin kaynağını anlamasamda çözüldüğünü görmek güzel.
Driver problemi olabilirmi?
FSX var bende. Butun FSX e dair ne varsa hepsini sildim ve bütün programları yeniden yükledim düzeldi. Problemin kaynağını anlamasamda çözüldüğünü görmek güzel.
Driver problemi olabilirmi?
- artuncs
- Legend
- Name: Erhan M. ARTUC
- PID: 3578
- Vatsim ID: 1087117
- City: London
Ertunc hocam oncelikle sorununuzu gidermenize sevindim. Sizinde Murat Tologlu hocamizin dedigi gib FDR ile Ifly uyumsuzlugunuz varmi?THY65 wrote:FDR ile kronik uyumsuzluğu var her uçuşa ışıklardan banko -10 -20 -20 kesiyor ne yaptırsa çözemedim artık takılmıyorum
Erhan M. Artuc
-
- Senior Member
Nihat kaptanım biraz önce Erman Hoca'm aradı, o da söyledi akşama kontrol edeceğim. İkaz için teşekkür ederim.THY4750 wrote:Fsuipc de sıkıntı olabilir yeniden yükleyin kaptanım
Murat Tologlu
Murat Tologlu