Fsx İvao Sorunu
-
- Rookie
- Name: Şahapcan Çinserin
- PID: 0000
- Vatsim ID: 1334465
- City: Adana
Merhaba sayın forum üyeleri. Dün Bilgisayarıma ivao kurulumu yaptım. FSX'e giriş yaptıktan sonra üst menüden Ivap adlı eklentiyi açıp, İvao'ya bağlandıktan sonra rotamı gönderince hiçbir kule iletişimi gerçekleşmiyor. Yardım ederseniz çok sevinirim. İyi forumlar 

- THY3009
- Advanced Member
- Name: Yalcin KESER
- PID: 3009
- Vatsim ID: 1188102
- City: Istanbul
sahapcann wrote:Merhaba sayın forum üyeleri. Dün Bilgisayarıma ivao kurulumu yaptım. FSX'e giriş yaptıktan sonra üst menüden Ivap adlı eklentiyi açıp, İvao'ya bağlandıktan sonra rotamı gönderince hiçbir kule iletişimi gerçekleşmiyor. Yardım ederseniz çok sevinirim. İyi forumlar
Şahapcan kaptanım yanılmıyorsam atladığınız bir yer var, biz IVAO'da değil VATSIM platformunda uçuyoruz

VATSIM'e bağlandığınızda sorun çözülecektir, keyifli uçuçlar dilerim.
Yalçın KESER
- THY3009
- Advanced Member
- Name: Yalcin KESER
- PID: 3009
- Vatsim ID: 1188102
- City: Istanbul
sahapcann wrote:Daha bu konularda yeniyim kusura bakmayınNasıl bağlanacağım hakkında bilgi verebilir misiniz kaptanım
Tabii ki

VATSIM'e bağlanabilmek için öncelikle " http://www.vatsim.net/pilots/software" adresinden bir client programı indirip (ben Vpilot kullanyorum) kurulumunu yaptıktan sonra VATSIM'e bağlanıp uçuş planınızı gönderdikten sonra uçuşlarınızı VAT-Spy programından ve sitemizden görebileceksiniz.

Keyifli uçuşlar olsun.
Yalçın KESER
-
- Rookie
Vpilot adlı uygulamayı indirdim. Giriş için vatsim'e kayıt oldum. Sanırım şifremin teslim edilmesi uzun sürüyor. Kayıt işlemi bittikten sonra FSX'e giriş yapıp kullanmaya başladığımda bilgilendireceğim. İyi forumlar 

-
- Rookie
Pek hoşbulmadım maalesef
FSXde iken rotayı giriyorum, vPilot'da Flight Plan Filed diyor ama sonrasında herhangi bir bağlantı gerçekleşmiyor. Traffic yüklenmediğinden olabilir mi acaba :/ Traffic ile alakası varsa yükleyeceğim.