İstanbuluşma XXXL

Ongoing meetings - Focused virtual pilot activities ....
cengiz
Newbie
Newbie

SEVGILI EROLCU?UM
FIKRIN ÇOK HARIKA SENI KUTLARIM.YANLIZ SANIYORUM BU GIDI?LE SENIN BAHÇE MEVCUDU ALABILECEKMI BAKSANA PEK ÇOK İ?TİRAK EDECEK VAR.BIZ ANKARA TEAM OLARAK TAKIM HALINDE GELMIYE ÇALI?IRIZ GELEMIYEN OLURSA BENDE HAYRI KAPTANIN DEDI?I GIBI KENDIM GELIRIM.SIZLERLE TANI?MAK MUHABBET YAPMAK ÇOK HARIKA .GUNU SİZİN BELİRLİYECE?İNİZ ?EKİLDE HER TÜRLÜ ZAMAN BANA UYAR.TABI PAZARA GELIRSE DAHADA GÜZEL OLUR.EN KISA ZAMANDA GÖRÜ?MEK DİLE?İNLE ÇA?RINA TEKRAR TE?EKKÜR EDR. SAYGILARIMI SUNARIM

cengiz GÜCÜYENER
TK154
THY286
Average User
Average User
Name: Tuncay ALTUN
PID: 286
Vatsim ID: 840174
City: Istanbul

erol hocam,
süper fikirr!!
umarım uygun bir tarih olur!!
benim gibi yeni pilotlar için hocaları ve kaptanları tanımak büyük keyif olacak.
TK286 tuncay altun
erol
Rookie
Rookie

Sevgili Cengiz abi

Sen bahçeyi hiç merak etme,şimdiden o gün aramızda olmak için plan programa başla.

saygılar
Erol Haçıroğlu TK547
THY480
VIP Member
VIP Member
Name: Alp AKBOSTANCI
PID: 480
Vatsim ID: 844012

Sevgili Erol Kaptan,

Baktım kimseden ses çıkmıyor , benim şirketin yemek organizasyonunu yapan şirket ile konuştum ( daha önceki seneler şirketin pikniklerini de organize ettikleri için neler yapabildiklerini biliyorum)

Senin belirleyeceğin günde , bildirilecek adam sayısına bağlı olarak hazırlık yapıyorlar , mangallarını kendileri getiriyorlar ,kağıt tabak, çatal, bıçak vs ve servis elemanlarıyla gelip herşeyi organize ediyorlar..

Bir örnek menü hazırlattım , Fiyata içkiler dahil değil ;

Karışık ızgara (tavuk şiş , biftek ,köfte)
Salata
Pilav
Tatlı ve/veya meyve

Kişi başı ; 4,500,000 TL

Sevgi ve saygılarımla
Alp Akbostancı
THY177
VIP Member
VIP Member
Name: Ergenekon Kucuk
PID: 177

Alp fikirine kesinlikle katılıyorum ..
Bu arada erolun belirtmiş olduğu evinin arka bahcesinden ziyade ,ki hemen hemen yanı yer yine 36 istikametinde halka açık alanlar var...hem kimseye rahatsızlık verilmemiş olur ,hemde daha geniş bir alanda yer alabiliriz.

Bu arada cateringin böyle bir yerde olmasının sakıncası olabilirmi bilemiyorum ..(sanmıyorumda..)

Oyun bozanlık değil ama işi biraz daha şehir dışına taşıyıp yine ucakların içerisinde olalım dersek Hazerfan 'ı ayarlayabilirz diye düşünüyorum ..yine göl kıyısı ve huzur veren bir yer...

Dediğim gibi bu organizasyonu sabırsızlıkla bekliyorum ve her fikre uyarım .

Sevgiler.

TK 177 Ergenekon Kucuk
THY133
VIP Member
VIP Member
Name: Deniz İrez
PID: 133

quote:Originally posted by ergenekon

Alp fikirine kesinlikle katılıyorum ..
Bu arada erolun belirtmiş olduğu evinin arka bahcesinden ziyade ,ki hemen hemen yanı yer yine 36 istikametinde halka açık alanlar var...hem kimseye rahatsızlık verilmemiş olur ,hemde daha geniş bir alanda yer alabiliriz.

Bu arada cateringin böyle bir yerde olmasının sakıncası olabilirmi bilemiyorum ..(sanmıyorumda..)

Oyun bozanlık değil ama işi biraz daha şehir dışına taşıyıp yine ucakların içerisinde olalım dersek Hazerfan 'ı ayarlayabilirz diye düşünüyorum ..yine göl kıyısı ve huzur veren bir yer...

Dediğim gibi bu organizasyonu sabırsızlıkla bekliyorum ve her fikre uyarım .

Sevgiler.

TK 177 Ergenekon Kucuk

Aynen walla Hazar Fen istanbul'da en çok sevdiğim yer huzur dolu deniz kenarı hem şehir'den çok da uzak sayılmayacak alakalı bir yer ... Bir de 17-18 Mayıs gibi olsa çok iyi olur hem biz okullular için tatil 19 Mayıs fln giriyor.

TK133 - TRVACC
Deniz İrez
Istikbal Göklerdedir ...!
M.K Atatürk
THY7
Officer
Officer
Name: Berhan Dönmez
PID: 7
Vatsim ID: 813296

Hezarfen gerçekten güzel bir yer ama arabası olmayanlar için ulaşımı zor bir yer ve gelmesi zahmetli,en azından yeşilköye otobüs,minübüs vs.daha kolay ulaşım diye düşünüyorum,Hezarfen'de yapılacaksa çalıştay gibi büyük bir organizasyon gerekir kanaatindeyim,söz büyüklerin...

Berhan Dönmez
TRVACC11-FLYTHY~7~
erol
Rookie
Rookie

Sevgili arkadaslar

Gunlerdir oturmuş elim kolum bağlı bir kıvılcım bekliyorum.Sevgili Bülent'in yazisindan sonra takdir edersinizki artık FlyTHY yönetiminden gelecek haberleri beklemeye koyuldum.Fakat şu an Alp'in fikri çok hoşuma gitti ve eminim FlyTHY yönetimininde hoşuna gidecektir.
Sevgili Alp fikirlerinde tamamen mutabikiz.İst dışından sanırım 10 kişi civarında aramızda olacak.bizim de 20-25 kişi olacağımızı düşünürsek sen olayı 40 kişiye göre ayarla.İçkiler benden.[^]
Bu arada genel istek üzerine 18 MAYIS PAZAR gününü toplantı tarihi olarak kabul ettiğimi belirtmek istiyorum.Çoğunluktan aksi bir talep gelmezse bu tarih ok lenmiştir.Daha önümüzde 1 ay olduğuna göre herkesin işini veya okulunu rahat rahat ayarlayabileceği kanısındayım.
Toplantıya İstanbul dan katılacak arkadaşlardan tek ricam yanlarına birer tane tabure almalarıdır başka hiçbir seye gerek yok.
Sevgili Ergo bu olaya ilk başta bizim evin bahçesi diye başladım ve orada olmasını arzu ediyorum.Bir dahakinide Hezarfende yaparız.
Sevgili Özgür Özden de katılırsa onun için de bir hoşgeldin partisi olmuş olur.Sanırım o tarihte askerliği bitmiş olacak.(Selçuk öyle bakma senin askerliğin çok.[:p])
Alp olayı hemen ele alırsan sevinirim o tarihte başka birine filan gitmesinler.

Arkadaşlar adresim NAİMA SOK. AYDIN SİTESİ E BLOK D.2 YE?İLKÖY.tel 0533 747 00 06

18 Mayısta buluşmak dileğiyle şimdilik bu kadar.

Erol Haçıroğlu TK547
THY157
VIP Member
VIP Member
Name: Selçuk POYRAZ
PID: 157

Sevgili Erol,

Sanıyorum Ergo ve Deniz önerilerini seni zorlamamak için yapıyorlar. Evinin bahçesini bizlere açman ince bir davranış, tekrar teşekkürler ancak sorun çıkmayacaksa içimizin rahat edeceğini(en azından benim için böyle) düşünüyorum. Hazarfen önerisi hoş olabilir ancak Berhan'ın söylediklerine aynen katılıyorum, araç yoksa ulaşmak çok zor. Yeşilköy sahil ya da alana yakın toplantımıza uygun bir yer de olabilir bence diye de fikrimi beyan ediyorum.:D

Yemek işi için Alp Kaptanım en iyisini bilir diyorum başka da bir şey demiyorum [:p]

Sevgiler, saygılar...

Selçuk Poyraz
Senior Captain
TK157
erol
Rookie
Rookie

Sevgili Selçuk

Ergo ve Deniz hakkında söylediklerinin farkındayım ve sana aynen katılıyorum.

Bahçe konusunda hiçbir sorun yoktur.Herkesin içi rahat olsun.İsmail kaptan sizi de mutlaka bekliyorum.

Alp kaptan bu arada aklıma gelmişken,toplantıya bazı arkadaşların eşleri veya kız arkadaşlarıyla katılacağını düşünürsek bu sayıyı 50-55 kişi civarında tutmak daha mantıklı olacak sanırım.

Bir de tel no larınız bende yok.Alp ve Ergo kaptanlar beni aramanızı rica edicem bazı detayları konuşmak için.

Sevgi ve saygılar.
Erol Haçıroğlu TK547
THY480
VIP Member
VIP Member
Name: Alp AKBOSTANCI
PID: 480
Vatsim ID: 844012

Sevgili Erol,

18 Mayıs için firma ile günü fixledim , katılacak kişi sayısını 17 Mayıs'ta kendilerine bildirmemiz yeterli olacak. Bu açıdan kişi bazında bir garanti verme gibi zorunluluğumuz yok.

Benim telefonum : 0532 396 74 20

Sevgilerimle
Alp Akbostancı
aybirtek
VIP Member
VIP Member

Sevgili Erol,
Güzel proje olgunlasti,tarih de belli oldu.
Basta Sayin Serdar Sualp ve Ali Camat hocalarimiz olmak üzere bütün arkadaslarimizi oarda görmek cok guzel olacak,izninle bir hatirlatma daha yapmak istiyorum belki bu toplanti icin Emniyete bilgi vermek de gerekebilir,cunku cok sayida arkadasimizin katilacagini tahmin ediyorum.Bu güzel girisimin icin tekrar tesekkür ederim.
Sevgi ve Saygilarimla

Ahmet Aybirtek
FLYTHY PID 83
TRVACC
THY177
VIP Member
VIP Member
Name: Ergenekon Kucuk
PID: 177

TK 177 :affirmative !& will co.

sevgiler.

TK 177 Ergenekon Kucuk
THY149
Rookie
Rookie
Name: Halit Ziya GUZEY
PID: 149
Vatsim ID: 828467
City: Zonguldak

Sevgili Erol Kaptan,

Bu güzel davetine katılmayı ve sizlerlede tanışmayı çok istiyorum.
Tarih olarakta çok uygun bir günü seçmişsiniz.Bi aksilik çıkmazsa buluşmak üzre.

selamlar

Halit Ziya GÜZEY
Senior First Officer
TK149
Halit Ziya Güzey
berkman
Newbie
Newbie

Sevgili Erol Kaptan,

Kasım 2002'den beri FLYTHY üyesi olarak aranıza katılmıs bulunuyorum. Davetinize katılmak ve sizlerle tanışmak çok güzel. Tarih olarak benim için de uygundur.

Selamlar

Berkman Ozata
First Officer
TK625
bozata@deloitte.com
Post Reply

Return to “Activities, Meeting, Contest”