arkadaşlar ben RJ paneli yarım yamalak çalışıyor.
TK489
Erkan Akkuş
yeni uçaklar ve bendeki sorunlar
Bana da gonderir misiniz ? zarkuz@yahoo.com
Serdar
quote:Originally posted by bdemir
Targan merhaba emil de ki texturelar eski sistemdeymiş zahmet olmazsa RJ 100Texture sini batudemir@hotmail.com adresine yollarmısın:)
TK410
Batu DEMİR
bat_bat
Serdar
quote:Originally posted by bdemir
Targan merhaba emil de ki texturelar eski sistemdeymiş zahmet olmazsa RJ 100Texture sini batudemir@hotmail.com adresine yollarmısın:)
TK410
Batu DEMİR
bat_bat
Bilgisayarımdaki sorunlar yüzünden sistemi yeniden kurdum. Hard disk değiştiği için repaint ettiğim ve upload etmediğim hiçbir uçak yok. CD-RW olmadığı için yedekleyememiştim [:(]. O yüzden elinde RJ100 textureleri olan arkadaşlar isteyenlere gönderebilirlerse sevinirim. Yaptığım RJ100'ü upload edememiştim çünkü yapımcı izin vermemişti.
Fleet kısmından RJ panelini indirdim. Arslan kaptanda olduğu gibi bende de birçok gauge gözükmüyor. Ayrıca RJ85 modeli gece texturelerinde sorun çıkartıyor. Yarısı siyah, yarısı kahverengi çıkıyor.
Emil Akoğlu
emil@fsturk.net
Fleet kısmından RJ panelini indirdim. Arslan kaptanda olduğu gibi bende de birçok gauge gözükmüyor. Ayrıca RJ85 modeli gece texturelerinde sorun çıkartıyor. Yarısı siyah, yarısı kahverengi çıkıyor.
Emil Akoğlu
emil@fsturk.net
FlyThy fleet sayfasındaki RJ panelini yapan kişi o panel için fix çıkarmış ve sanırım bu fleet sayfası yapılırken atlanmış. Avsim'de gördüm. Dosya adı: ml146pu2.zip.
Emil Akoğlu
emil@fsturk.net
Emil Akoğlu
emil@fsturk.net
- THY455
- Average User
- Name: Serdar DEMIRAY
- PID: 455
- Vatsim ID: 842820
- City: Istanbul
Degerli kaptanlar
Ucakların nav 2 lerinin calışmama sebebi ve nav1,nav 2 radyolarının
aktif kısımdan degismeme sebebi.
FS2002/aircraft/ilgili ucak klasoru icindeki aircraft.cfg de asagidaki kisim eksik bulunuyor bunu yazip cikarken kaydederseniz bu sorunlar gideriliyor...
[radios]
//radio type=available,standby frequency,has glide slope
Audio.1=1
Com.1=1,1
Com.2=1,1
Nav.1=1,1,1
Nav.2=1,1,0
Adf.1=1
Transponder.1=1
Marker.1=1
Saygılarımla
TK 455
Serdar Demiray
Ucakların nav 2 lerinin calışmama sebebi ve nav1,nav 2 radyolarının
aktif kısımdan degismeme sebebi.
FS2002/aircraft/ilgili ucak klasoru icindeki aircraft.cfg de asagidaki kisim eksik bulunuyor bunu yazip cikarken kaydederseniz bu sorunlar gideriliyor...
[radios]
//radio type=available,standby frequency,has glide slope
Audio.1=1
Com.1=1,1
Com.2=1,1
Nav.1=1,1,1
Nav.2=1,1,0
Adf.1=1
Transponder.1=1
Marker.1=1
Saygılarımla
TK 455