Turkish Virtual'ın değerli üyeleri;
THY'nin 22 Haziran 2015 Pazartesi günü başlayacak olan TK1461 LTBA-LOWG ve TK1462 LOWG-LTBA tarifeli seferlerini Turkish Virtual ailesi olarak hep birlikte kutlayabilmek için bu tarifeli seferler 30 Haziran 2015 tarihine kadar tüm Student ve F/O pilotlarımız için de açılmıştır.
Bundan böyle THY'nin yeni açtığı tüm dış hatlar için aynı uygulamayı devam ettireceğiz.
Keyifli uçuşlar dileriz.
Turkish Virtual Dispatch Department
Yeni uçuş noktamız LOWG - Graz
- THY4065
- Junior Member
- Name: Faruk Ugranli
- PID: 4065
- Vatsim ID: 1302155
- City: Izmir
Sevgili yönetim kurulumuza, sağladıkları bu güncel ortam için ben de çok teşekkür ederim.
Yurt dışı uçuşları kapalı olan benim gibi arkadaşlar için bunlar güzel fırsatlar. Fakat, geçici süreliğine olan bu uçuşlarda uçak tipi sınırlamasının kaldırılması mümkün olabilmekte midir acaba? Böylelikle benim gibi sadece 738 kullanan arkadaşlar da bu uçuşlardan faydalanabilir.
Saygılarımla
Yurt dışı uçuşları kapalı olan benim gibi arkadaşlar için bunlar güzel fırsatlar. Fakat, geçici süreliğine olan bu uçuşlarda uçak tipi sınırlamasının kaldırılması mümkün olabilmekte midir acaba? Böylelikle benim gibi sadece 738 kullanan arkadaşlar da bu uçuşlardan faydalanabilir.
Saygılarımla

- THY3716
- Legend
- Name: Bahadir ALKES
- PID: 3716
- Vatsim ID: 1097118
- City: Istanbul
Maalesef, çünkü biliyorsunuz schedule uçuşlarda tanımlanmış olan tipe göre uçma zorunluluğu var. Sadece bu uçuşa yönelik olarak tipi serbest bırakırsak tüm schedule uçuşlar için bırakmak zorunda oluruz ki o zaman pek de tasdik edilmeyecek bir uygulama olmuş olur.
Lead me, follow me or get out of my way !
- THY4030
- Newbie
- Name: Hakan KARAAHMETOĞLU
- PID: 4030
- Vatsim ID: 864440
Sayın YK Üyeleri;
En azından bir sefer için uçak tipimi LTBA-LOGW seferi için Airbus serisi olarak değiştirebilir misiniz?
Yurt dışı uçuş nasıl oluyor görmek istiyorum..
Teşekkürler.
En azından bir sefer için uçak tipimi LTBA-LOGW seferi için Airbus serisi olarak değiştirebilir misiniz?
Teşekkürler.
- THY3009
- Advanced Member
- Name: Yalcin KESER
- PID: 3009
- Vatsim ID: 1188102
Hakan kaptanım merhaba;THY4030 wrote:Sayın YK Üyeleri;
Teşekkürler.
Sitemizde ki Crew Lounge altında Preferred Aircraft(s) kısmına tıklayıp kendiniz için istediğiniz uçak tipini ekleyip çıkarabilirsiniz ve LTBA-LOWG uçuşunu gerçekleştirebilirsiniz.

Keyifli uçuşlar dileriz.
Turkish Virtual Management