Yeni bir uygulama : Göreve Dayalı Charter Seferleri
- THY3716
- Legend
- Name: Bahadir ALKES
- PID: 3716
- Vatsim ID: 1097118
- City: Istanbul
Deniz hocam, sağolun. Tüm kurumlar olarak elimizden geleni yaptığımız sürece inanın Vatsim'de dikkat çekeriz ve bu sahaya epey bir pilot çekeriz. Komşu sahalara nazaran kıyaslanmayacak ölçüde pilot, trafik ve kontrolörümüz var. Hep beraber bu oranı daha da artırmak için elimizden geleni yapacağız.
Lead me, follow me or get out of my way !
- THY3716
- Legend
- Name: Bahadir ALKES
- PID: 3716
- Vatsim ID: 1097118
Yalçın hocamın uçuşlarını kontrol maksadıyla kokpitinde jumpseat uçuyorum ben de. Maşallah pilotajı iyiymiş, bizzat müşahade ettim.
Lead me, follow me or get out of my way !
- THY3890
- Average User
- Name: Semih Batuk
- PID: 3890
- Vatsim ID: 1110258
Naçizane bir önerim olacak. Şu anda Avustralya Charter Rings'ini icra ediyorum.
Şu anki roure : LTBA - VTPP - YBCS - YBBN - YSCB - YMML - YBAS - YBRM - VTBS - LTBA
Burada "YBBN - YSCB - YMML" kısmını "YBBN - YSSY - YMML" olarak değiştirmemiz mümkün müdür?
Şu anda YBBN - YSCB uçuşundayım. Haritada farkettim ki YSSY(Sydney) ve YSCB meydanları birbirine çok yakın. Avustralya turu atıyorsam Sydney'e uğramayıp onun yerine komşu küçük meydanına uğramak canımı sıktı. Gitmişken bir Sydney görseydim iyiydi
Gündeme getireyim dedim konuyu belki sizlere de Sydney mantıklı gelir. Fakat şu anda ben uçuşları icra ettiğim için yapılacak bir değişiklik benim seriyi bozabilir belki. Yapılacaksada karar verilen ileriki bir tarihte yapılırsa bende zararlı çıkmam bu işten
Şu anki roure : LTBA - VTPP - YBCS - YBBN - YSCB - YMML - YBAS - YBRM - VTBS - LTBA
Burada "YBBN - YSCB - YMML" kısmını "YBBN - YSSY - YMML" olarak değiştirmemiz mümkün müdür?
Şu anda YBBN - YSCB uçuşundayım. Haritada farkettim ki YSSY(Sydney) ve YSCB meydanları birbirine çok yakın. Avustralya turu atıyorsam Sydney'e uğramayıp onun yerine komşu küçük meydanına uğramak canımı sıktı. Gitmişken bir Sydney görseydim iyiydi

Gündeme getireyim dedim konuyu belki sizlere de Sydney mantıklı gelir. Fakat şu anda ben uçuşları icra ettiğim için yapılacak bir değişiklik benim seriyi bozabilir belki. Yapılacaksada karar verilen ileriki bir tarihte yapılırsa bende zararlı çıkmam bu işten

- artuncs
- Legend
- Name: Erhan M. ARTUC
- PID: 3578
- Vatsim ID: 1087117
- City: London
Is aciyorsun basima ama haklisin. Bu gece gerekli duzenlemeyi yeniden yaparim.THY3890 wrote:Naçizane bir önerim olacak. Şu anda Avustralya Charter Rings'ini icra ediyorum.
Erhan M. Artuc
- artuncs
- Legend
Gelen sorular uzerine... LTFM'e transferler nedeni ile 'Charter Rings' ucuslar da da bir duzenlemeye gidilmesi planlanmistir. Fakat su anda bu gecis nedeni ile gerek kodsal, gerekse database'miz uzerinden yuruttugumuz calismalar sebebiyle 'Charter Rings' ucuslari'nin LTFM'e kaydirilma calismasi onumuzdeki gunler icinde tamamlanacak.
https://turkishvirtual.com/missions.asp
https://turkishvirtual.com/missions.asp
Erhan M. Artuc
- THY3990
- Average User
- Name: Enis YENIBAYRAK
- PID: 3990
- Vatsim ID: 1118021
Arkadaşlar merhaba,
Göreve dayalı charter ring seferlerimizin tamamı LTFM İstanbul havalimanına taşınmıştır.
Şuan itibariyle charter ring uçuşu yapan pilotlarımız bu taşımadan etkilenmemiştir. Charter ring sonunda uçuşları yeni havalimanında son bulacaktır.
Hepinize keyifli uçuşlar dilerim.
Göreve dayalı charter ring seferlerimizin tamamı LTFM İstanbul havalimanına taşınmıştır.
Şuan itibariyle charter ring uçuşu yapan pilotlarımız bu taşımadan etkilenmemiştir. Charter ring sonunda uçuşları yeni havalimanında son bulacaktır.
Hepinize keyifli uçuşlar dilerim.
- THY3009
- Advanced Member
- Name: Yalcin KESER
- PID: 3009
- Vatsim ID: 1188102
Sevgili Turkish Virtual ailesi;
Nereye uçsam diye kararsızsanız "Charter Rings" uygulamamızı incelemenizi tavsiye ederim.
Keyifli Uçuşlar.
Saygı, sevgi;
Yalçın KESER
Nereye uçsam diye kararsızsanız "Charter Rings" uygulamamızı incelemenizi tavsiye ederim.

Keyifli Uçuşlar.
Saygı, sevgi;
Yalçın KESER
- artuncs
- Legend
Sevgili arkadaşlar,
Görülen lüzum üzerine Charter Rings:
Serie: 4260 'Mediterranean Tour' airport sıralamasında bulunan LGKJ meydanı tour'dan çıkartılarak, yerine LGKF meydanı atanmıştır.
Serie: 4230 'One of our aırcraft was hired by a low cost airline' airport sıralamasında bulunan EDDT meydanı tour'dan çıkartılarak, yerine EDDB meydanı atanmıştır.
Bilgilerinize sunulur. Teşekkürler.
Görülen lüzum üzerine Charter Rings:
Serie: 4260 'Mediterranean Tour' airport sıralamasında bulunan LGKJ meydanı tour'dan çıkartılarak, yerine LGKF meydanı atanmıştır.
Serie: 4230 'One of our aırcraft was hired by a low cost airline' airport sıralamasında bulunan EDDT meydanı tour'dan çıkartılarak, yerine EDDB meydanı atanmıştır.
Bilgilerinize sunulur. Teşekkürler.
Erhan M. Artuc