Arkadaşlar pascal arkadaşımızın yapmış oldu?u milas bodrum scenerysini avsimden indire bilirsiniz hepinize iyi uçuşlar.
Bu sırada Pascal eline sa?lık
Milas Bodrum scenerysi Tamamlandı
-
- Junior Member
Arkadaşlar,ben bu bodrum scenery'sini avsimen indirip kurdum.bazı sorunlarla karşılaştım.
Acaba sadece bende mi?yoksa sizdede bu sorunlar var mı?
Öncelikle pistin yeri değişmiş.daha evvel 105 derecede duran rwy 11 pisti 102 de gözüküyor.diğer tarafta aynı şekilde 282 derecede.
Ils yaklaşması yaptığımda,örneğin rwy 11 için pistin solunda kalıyorum ve piste düz değil soldan sağa doğru çapraz bir şekilde geliyorum.doğal olarak çimlerin üstüne iniyorum.yani ıls yaklaşması yapılamıyor.
İkinci olarak 116.70 BDR voru çalışmıyor.113.90 GML çalışıyor.
Cevaplarınızı bekliyorum.
MURAT Ö.
Acaba sadece bende mi?yoksa sizdede bu sorunlar var mı?
Öncelikle pistin yeri değişmiş.daha evvel 105 derecede duran rwy 11 pisti 102 de gözüküyor.diğer tarafta aynı şekilde 282 derecede.
Ils yaklaşması yaptığımda,örneğin rwy 11 için pistin solunda kalıyorum ve piste düz değil soldan sağa doğru çapraz bir şekilde geliyorum.doğal olarak çimlerin üstüne iniyorum.yani ıls yaklaşması yapılamıyor.
İkinci olarak 116.70 BDR voru çalışmıyor.113.90 GML çalışıyor.
Cevaplarınızı bekliyorum.
MURAT Ö.
Murat kaptan, söyledikleriniz tamamen doğrudur. 08.04.03 gecesi LTFE ye yoğun sis altında ILS yaklaşıyordum. Neredeyse tam karar yüksekliğinde pisti gördüğümde, pist doğrultusundan çok uzaktım. Manual zor indim. VOR konusu da aynı. Tasarımcı arkadaşa bir mail göndermeyi düşünüyorum.
Ateş
Ateş