Sesli Görüşme yapamadım.

Questions About FS9 and FSX. Software and Hardware related problems and information.
Post Reply
THY849
Rookie
Rookie
Name: Ali GUZEL
PID: 849
Vatsim ID: 867985
City: Nigde

Herkese Merhaba ;

Bilmediğim, bulamadığım veya yapamadığım bir konu için yardımlarınızı bekliyorum. İyi anlatabilmek için aşağıdaki örneği baz alınız.

http://imgur.com/CywsbhI
Image

Yukarıdaki resimdeki gibi bir home cockpitim var olduğunu düşünün. FSX ile online oluyorum. Mevcut durumda sesli görüşme yapamadığım için ya içerideki bilgisayara gidip gelip kanaldan yazı yazacağım ve uçacağım veya online olamıyacağım galiba.

Vpilot, FSinn, SB hepsini denedim ama bir türlü sesli görüşme yapamadım. Yani kanalda olan kaptanlar sesli görüşme yapmasalar bile benim sesli ananslarımı duyabilsinler istiyorum. Tuş ataması yaptım. Rogerwilco denedim VVL ile denedim. Ama nafile.

Bunun bir yolu yok mu? yoksa yolu varda ben mi bi'haberim.

Görüş ve yardımlarınızı bekliyorum. Bu arada her konuya yardımcı olmaya çalışan Zaur kaptanada selam olsun.

Saygılar.

Not : Yukarıdaki gibi bir home cockpitim yok bilginize. :D
THY3066
Senior Member
Senior Member
Name: Sebahattin PEKEL
PID: 3066
Vatsim ID: 1194898
City: Karlsruhe

Merhaba kaptanim,
1.Headset USB ye bagli FSX i calistirin.Ilk bas FSX calistirip sonra Headseti takip bende de olmuyor.
2.CPU nun options bölümünden volume lar ayarlimi?Yani Headsetiniz gözüküyor mu?

selamlar
THY849
Rookie
Rookie
Name: Ali GUZEL
PID: 849
Vatsim ID: 867985
City: Nigde

Sebahattin Kaptanım.

Makina USB headseti görüyor.
USB headseti FSX i çalıştırmadan takıyorum. Fs2crew voice de bir problem yaşamıyorum. Hatta Rosetta Stone dil programı var onda da problem yaşamıyorum. Bunda neden yaşıyorum, anlamıyorum!

Teşekkürler.
Post Reply

Return to “Flight Simulator General Discussion Forum FS9|FSX|FSX-SE”