Eğitim Hakkında

Help Center For New Turkish Virtual Pilots. Questions about connection, online flying, and training.
Post Reply
THY1061

De?erli Flyşy yöneticileri ;
Ben yaklaşık (tam olarak zamanını hatırlamamakla beraber) 1 hafta önce e?itim için başvurmuştum.. Başvurdum çünkü fs nin dersleri ile bir yerden onra tıkanma oluyor..
Yapılan izahta e?itim müdürlü?üne başvurulması gerekti?i ifade edilmiş ama e?itim müdürlü?ünün e-mail'i belirtilmemiş.. bende contact us aracılı?ı ile gönderdim.. Aynı şekilde kardeşimde (TK843) müracaatta bulundu.. e-maillerimizin ilgili merciye ulaşıp ulaşmadı?ı hususunda tereddüt hasıl oldu..
Sizden ricam yapmış oldu?umu müraccatlarımızın yetkililere ulaşıp ulaşmaması hususunda takip..
Ayrıca (e?itim talebimimiz kabul edilirse)flyşy camiasında bizler gibi ö?renmeye isteklilere yardım edecek arkadaşların icq aracılı?ı ile irtibat kurmaları bizi sevindirecektir..
Sagılarımızla
Ali GÜZEL
TK390
THY2
VIP Member
VIP Member
Name: Bülent AKBAY
PID: 2

Sn Ali Guzel.

Eğitim başvurunuz alındı. Başvuru sıranıza göre değerlendirmeye alınacak.

Konu ile ilgili Training Room da açıklamalarımız mevcut.
İyi uçuşlar.

Bülent Akbay
FlyTHY Administration
ozyagtir 1
Junior Member
Junior Member

Merhaba,
bende Ali Camat bey'e eğitimle ilgili bir mail göndermiştim.Daha henhüz bir cevap almadım.
yalnız ben daha önceden(yani geçen sene) form doldurup başvuru yaptığım için tekrar böyle bir form göndermedim.bununla ilgili izahı bir mail göndererek kendisine yaptım.
bu başvurum geçerliliğini koruyor mu?bu yaptığım başvuru size ulaştı mı?yani sıradamıyım?çünkü ben eğitim için verilecek bir gün bekliyorum.bu konu hakkımnda beni aydınlatırsanız memnun olurum.
TK 405
Murat Özyağtır...
THY1061

quote:Originally posted by Bulent Akbay

Sn Ali Guzel.

Eğitim başvurunuz alındı. Başvuru sıranıza göre değerlendirmeye alınacak.

Konu ile ilgili Training Room da açıklamalarımız mevcut.
İyi uçuşlar.

Bülent Akbay
FlyTHY Administration

İlginize teşekkürler...:)
ozyagtir 1
Junior Member
Junior Member

Ben hala yukarıdaki soruma bir cevap alamadım.
Acaba eğitim başvurum kabul edildi mi?
En azından sırdaysam sırda olduğumu bileyim.

Murat Özyağtır
Post Reply

Return to “Training Lounge”