UKBB Boryspil Ukrayna KİEV

Questions About FS9 and FSX. Software and Hardware related problems and information.
Post Reply
THY4292
Senior Member
Senior Member
Name: Hakan DAGHAN
PID: 4292
Vatsim ID: 1134887
City: İzmir

Değerli Kaptanlar,

Baktım foruma ne gelen var ne giden ne yazan ne çizen bari konu açmaya bahane olsun dedim.Belki biliyorsunuzdur ben yeni fark ettim,
Ukrayna KİEV şehrindeki UKBB Boryspil Havalimanının FSX ve FS9 için yapılmış scenery çalışması payware tadında hatta bence daha da iyi, adamlar mükemmel yapmış kıskandım ve paylaşmak istedim.Darısı İstanbulun başına 8) 8)

Link ektedir ayrı ayrı FSX ve FS9 için indirebilirsiniz

http://interskystudio.info/

Keyifli uçuşlar
THY3009
Advanced Member
Advanced Member
Name: Yalcin KESER
PID: 3009
Vatsim ID: 1188102
City: Istanbul

Hakan Kaptanım merhabalar,

Dediğiniz gibi gerçekten bir rehavet çöktü sitemizin üstüne, inşallah en kısa zamanda eski halimize döneriz.

Emeğinize, paylaşımlarınıza çok teşekkür ederiz. Sizin sayenizde bütün yeni çıkan scenery'leri öğrenip FS'i daha güzel hale getiriyoruz.

Saygılar, sevgiler.
Yalçın KESER
onur
Rookie
Rookie
Name: Onur KARAOSMANGİL
PID: 0000
Vatsim ID: 1188998
City: İstanbul

Hakan Hocam merhabalar. Geçen gün dolanırken ben de denk gelmiştim bu scenery'e. Gerçekten çok güzel bir çalışma. Bir gün Kiev'e yolum düşerse mutlaka bu scenery'i kullanacağım :) Bu çalışmayı da bizimle paylaştığınız için çok teşekkürler. Kaptan eniştemin de dediği gibi bir rehavet var üzerimizde :) İnşallah en kısa sürede bu rehaveti atarız. Benim derslerim bu sene çok ağır olduğu için arada uçup, sessiz bir şekilde sitemizi takip ediyorum, yaz gelsin uçuşlarımda da bir artış olacak bir aksilik olmazsa :)
Saygılar, sevgiler...
Post Reply

Return to “Flight Simulator General Discussion Forum FS9|FSX|FSX-SE”