Saygılar, sevgiler.
PID:3009
Yalçın KESER
Güneş kaptanım, sizin için de içeriz bir kadeh, geldiğinizde sizinle de içeriz yine. Siz Amerikanya'nın tadını çıkartın ;)Gunes wrote:Gelebilmeyi gercekten cok isterdim ama maalesef su anda dunyanin obur tarafinda oldugum icin bu yemege katilamiyorum. Yeni FFRv4 hepimize hayirli olsun!!
Orada yaninizda olup, sizinle kadeh tokusturup, daha once yuz yuze tanisamadigimiz kaptanlarimla tanisabilmeyi cok isterdim. Sonraki bulusmalarda birlikte olabilmek dilegiyle:)
IYI EGLENCELER...
THY3009 wrote:Herkese merhabalar,
Geleneksel İstanbul Buluşmamızın ilk ayağı Atatürk Airport Rwy35L'e paralel olan Fly Inn AVM'nin üst katındaFood Court'ta uçakların iniş ve kalkışları arasında buluşmalar ve sohbetlerle başlayacak ve akşam saatlerine kadar sürecek, daha sonra akşam yemeğinin yeneceği mekana geçilecek.
Akşam yemeği mekanı için Yeşilköy sahilinde araştırmalar ve görüşmeler sürmekte olup kişi sayısı da belirlenince detaylar açıklanacak. Bu bağlamda katılacak olanların Face Book sayfasında ve bu topic altına geleceklerini belirtmeleri kişi sayısı belirlemede yardımcı olacaktır.
Herkesin katılımları dileğiyle....
Saygılarım ve sevgilerimle....
Yalçın KESER