Eğitim Programları

Help Center For New Turkish Virtual Pilots. Questions about connection, online flying, and training.
Post Reply
hakanthy

Merhaba FLYTHY'nin De?erli Yönetici ve E?itmenleri
Yaklaşık 20 gün önce FS2002 ile ilgili e?itim almak amacı ile "E?itim Başvuru Formu" nu doldurarak tarafınıza gönderdim.E?itim ile ilgili taleplerin cevaplarının uzun zaman alabilece?ini biliyorum.Bunun için sabırsızlıkla beklemekteyim.Benim size yöneltece?im 02 adet soru var.Birincisi,E?itim Başvuru Formunu doldurdu?umda en alt sırada yer alan E?itim Konu Başlıklarını işaretlememiştim.Bunu isaretlemem gerekiyor muydu? E?er gerekiyorsa lütfen size gönderdi?im forma e?itime en baştan yani giriş kısmından başlamak istedi?imi ilave eder misiniz? ..Ykinci sorum ise,e?itim ile ilgili başvurularımıza hangi iletişim kanalıyla cevap veriyorsunuz ve bu maksimum nekadar sürebilir?
Teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.
Hakan Karaahmeto?lu

haribo
ozyagtir 1
Junior Member
Junior Member

Merhaba,
bu eğitim işine bende katılmak istiyorum.
geçen sene bu eğitim için başvurmuş ve kabul edilmiştim.elimde olmayan nedenlerden dolayı bu eğitimlere katılamadım.uzun bir ara hiç uçuş yapmadım.bu sene başından itibaren uçuşlara başladım.
tekrar bu eğitim verilme işi gündeme gelirse çok memnun olurum.çünkü havacılıkla ve uçuşla ilgli daha bilmediğimiz çok şey var.bunun içinde iyi bir eğitim almamızın şart olduğuna inanıyorum.
Murat...
THY2
VIP Member
VIP Member
Name: Bülent AKBAY
PID: 2

Değerli Arkadaşlar,

Sorularınızın bir kısmı ile ilgili fikir sahibi olabilmeniz için önce http://www.flyşy.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=1214 ilgili topic i okuyunuz.

Başvurunuz sırasında sizden öncelikle kişisel bilgiler ve FS tecrübeniz ile ilgili bilgiler istenmektedir. Eğitim formunda eğitime başlamak istediğiniz bölüm de sorulmaktadır. Boş bırakılmış ise otomatik olarak PPL den eğitime alınırsınız.

Tüm eğitim başvuruları ve iletişim mail kanalı ile yapılır. Ancak tüm eğitim takip sisteminin FlyTHY sitesinde otomasyona bağlanması için çalışmalar sürmektedir.

Son 1 aylık dönem içinde FlyTHY eğitim kadrosu, hemen hemen tam kapasite eğitimlere ağırlık vermiş ve ilgili topic de bilgisi verilen nedenlerden dolayı oluşmuş gecikmeleri azaltmak için çalışmaya başlamıştır. Ancak yinede eğitim başvurunuza ilgili eğitimci tarafından çağrı yapılması 30 ila 45 günü bulmaktadır.

Daha önce eğitim başvurusu yapmış ve çağrı yapılmış ancak eğitime iştirak etmemiş kişilerin pilot numaraları ve isim soyadları ile eğitim müdürümüz Ali Camat Bey'e (Ali.Camat@umit.com) mail yolu ile bilgi ve istek bildirmeleri gerekmektedir.

Sevgi ve Saygılarımla.

TK002 Bulent Akbay
FlyTHY Administration
FlyTHY Instructor
Post Reply

Return to “Training Lounge”