Herkese merhaba,
Yaklaşık 3 haftadır heyecan içinde beklediğim, Geleneksel Ankara toplantımızı çok değerli hobidaş arkadaşlarımızla gerçekleştirdik.
Bugüne kadar sanal göklerde uçarken sadece isimlerini bildiğim, yorumlarını okuduğum arkadaşlarla tanışmak gerçekten çok heyecan vericiydi.
Düşündüğümden çok daha keyifli, eğlenceli bir gün ve gece geçirdim. Esenboğa'da Erdal hocamın beni ve Ersin kaptanı karşılamaya gelmesi çok büyük bir jestti.
Yol boyunca yaptığı "Ankara Tur Rehberliği" için de ayrıca kendisine teşekkür ederiz.
Sofya, İzmir ve Erzurum'dan katılan arkadaşlardan sonra, Ankara grubunun diğer üyeleri ile tanışıp sohbet etme imkanı bulduk.
Akşam yemeğine geçtiğimizde Kocaeli ve İstanbul'dan katılan arkadaşlarla eğlenceli sohbetler iyice arttı.
İlk defa katıldığım toplantıda çok değerli Turkish Virtual ailesi üyeleri ile tanışmanın mutluluğunu yaşadım.
Sanal göklerde karşılaştığmızda , o güzel ve nazik konuşmalarına tanık olduğumuz Taner TOĞRUL hocamızla tanışmak da ayrıca şeref vericiydi.
Herbiri birbirinden değerli dostlar edinmenin keyfi ile gecenin sonuna doğru gelirken Nihat Kaptanın sürpizi "Erzurum Kadayıf Dolması" ile ağzımız daha da bir tatlandı.
Gürsel Hocamızın dağıttığı hediyemi bu gecenin anısına hemen kokpitime astım...
Geceye katılan arkadaşlar ile birlikte en kısa zamanda İstanbul buluşması yapmak için sözleştik. Ankara'ya katılamayan arkadaşlara duyurulur.
Gecenin sonunda Ekrem Kaptanım beni otelime bırakırken kendisini soru yağmuruna tuttum, inşallah bunaltmamışımdır.
Ekrem Kaptanıma da ayrıca teşekkür ederim.
Organizatörümüz değerli Erdal hocam ve değerli Ankara ekibine bizi ağırladıkları için çok teşekkür ederiz.
Fotoğrafların gecikmesi için katılamayanlardan özür dilerim.

Katılanlar zaten keyifin ve eğlencenin dozunu biliyorlardı.
İlk buluşmamız.... Garson amca bu kadar çekebilmiş...
Nihat Kaptan darbuka çalarken...
Batu Kaptanımdan pilotluğun inceliklerini öğreniyoruz...
Onur Kaptanım bakmadan çekti...
Ersin Kaptan, hadi ayarla artık şu makinanı...
Devamı geliyor......