online da görüntü ve sb problemi

Questions About FS9 and FSX. Software and Hardware related problems and information.
Post Reply
TK489
Rookie
Rookie

Merhaba,ben FS2002 yi çalıştırıp multiplayer olayını hallettikten sonra LTFJ GA'da online oluyorum.Daha sonra modules'den hostsb'yi çalıştırıyorum.SB' ı çalıştırıp, ayarları yapıyorum.F2002'ye geri döndü?üm zaman simsiyah bir ekran çıkıyor ya da sadece kokpiti görebiliyorum, oradan da dışarıyı göremiyorum.Sizce sebebi ne olabilir.Bu olay single da oynarken de başıma geliyor, yani FS2002 penceresini küçültüp tekrar açtı?ımda uça?ın görüntüsü bozuluyor falan filan...Ayrıca SB da ara sıra bozuluyor, win xp 'deki hata mesajı çıkıyor.Bu sorunu nasıl çözebilirim?

TK489
Erkan Akkuş
THY3068
Rookie
Rookie
Name: Bülent Öner
PID: 159

Selam,

Bende uzun zaman nedense XP de HostSB yi kullandıgımda problem yaratmıştı. HostSB yi calistirip sonra SB yi calistirdigimda SB XP de işletim sistemi seviyesinde bir hata oluşturuyordu.

Bende çözüm olarak HostSB yi kullanmak tan vazgectim ve SB ile gelen SB Host (external olan) kullandım ve tüm sorunlarım ortadan kalktı.

Sevgilerle,

Bulent Oner
FlyTHY IT-Deparment / Software Developer

TK159 / Senior First Officer
Virtual PPL & Instrument Rating
TK489
Rookie
Rookie

Teşekkür ederim.deneyeceğim.

TK489
Erkan Akkuş
TK489
Rookie
Rookie

Sayın Bülent Bey, söylediklerinizi yaptım.fakat yine aynı sorun teşkil etti.FS2002 yi küçülttüp tekrar açtığımda bu problem ortaya çıkıyor.Bu aynı zaman tek başıma oynadığım zaman da ortaya çıkıyor.Ne yapmam gerekiyor bilemiyorum.[V]

TK489
Erkan Akkuş
Post Reply

Return to “Flight Simulator General Discussion Forum FS9|FSX|FSX-SE”