Airbus X Extended Edition (FSX)

Questions About FS9 and FSX. Software and Hardware related problems and information.
Post Reply
THY3817
Senior Member
Senior Member
Name: Fatih Çevik
PID: 3817
Vatsim ID: 1104588
City: Istanbul

Uzun süredir takip ettiğim eklenti yakında bitiyor.
Nacizane düşüncem bu güne kadar yapılmış en iyi airbus addon.
Mevcut versiyonunu kullanmıştım ve gerçekten çok iyi modellenmiş bir kuş.12 Haziranda relase olucak. Sabırsızlıkla bekliyorum.

Sizinde görüşleriniz almak isterim.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image
Fatih CEVIK
The engine is the heart of an aeroplane, but the pilot is it's soul.
THY4752
Average User
Average User
Name: Hakan PALIOGLU
PID: 4752
Vatsim ID: 1101377

MCDU geliştirilmiş sanırım. Olduysa eğer NGX ile birlikte vazgeçilmezim olur. Güzel haber, 12 Temmuz çıkış verilmiş. teşekkürler Fatih kaptanım.
THY3098
Junior Member
Junior Member
Name: Mert Ataklı
PID: 3098
Vatsim ID: 1199890
City: Ankara

Gerçekçi olarak ortaya konmuş bir addon. Halihazırdaki airbus x versiyonu elimde olmasına rağmen çok fazla test etme fırsatı bulamadım. Ancak özellikle cockpit ve ışıklandırmanın, wilcodan daha etkileyici olarak hazırlanması dikkatimi çekti. Bu arada, şu anki versiyonu elinde olanların, extended versiyon ile update olanağının sunulması da iyi olmuş. :clap:
Mert Ataklı
PID: 3098
Ankara 07/04/1989
THY3817
Senior Member
Senior Member
Name: Fatih Çevik
PID: 3817
Vatsim ID: 1104588

Evet. MCDU geliştirildi ve bir çok düzeltmenin yanı sıra forumunda kullanıcılardan gelen bir çok yeni talebide eklediler.
Beklemedeyiz bakalım.
Fatih CEVIK
The engine is the heart of an aeroplane, but the pilot is it's soul.
artuncs
Legend
Legend
Name: Erhan M. ARTUC
PID: 3578
Vatsim ID: 1087117
City: London

Ilk ciktigi gun buyuk bir heyecanla almistim Airbus X hic bir aciklamasini okumadan. Kokpit icinden dis goruntusune kadar mukemmel bir sekilde gercekci bir ucak, isiklandirma super, kokpitte oturdugunuzu fazlasiyla hissettiriyor

Fakat daha ilk ucus manual lerini okumaya basladigim anda anladimki bu ucagin gercegi simule etmesiyle uzaktan yada yakindan bir alakasi yok. Airac guncellemesi olmadigi gibi sid ve star giremediginiz icin fmc ye Atc kontrolu altinda ucagi ucurabilmekte cok zor oluyordu.

Throttle dan her kes bir sekilde nasibini aldi, ilk baslardaki bugs lar yuzunden hic kimse dogru durust ucuramadi, sonrasinda duzeltselerde Airac guncellemesi olmadigi icin alanlar bin pisman bir kenara atti benim gibi.

Anlasilan o ki sanirim bende upgrade edecem yeni cikacak olan advanced versiyonu ile ama ciktiktan sonra kullananlarin yorumlarini iyice okuyup anlamadan ve emin olmadan asla :)
Erhan M. Artuc
THY4431

Erhan hocam Airbus x'i ilk çıktığı sıralar kullanmıştım gerçekten görüntü olarak süper ötesi ışık ses vs her şey güzeldi fakat sid-star gibi şeyler bile doğrudan mcdu dan girilmiyordu ancak uçuşa başlamadan fsx üzerinden yapılan flight plan daki verileri direkt mcdu suna alıp ona göre uçuyor ve değişiklik şansı pek tanımıyordu.Airac güncellemesine gelince ben manual inde yazan bilgilere bakarak airac'in Flight1 Cheyenne/Fokker/Mustang/Super 80 olanını yükleyip bu problemi ortadan kaldırdım diye hatırlıyorum ama yanlışta olabilir. Bunu yeni versiyon çıktıktan birkaçgün sonra çözer sizinle burada paylaşırım. umarım Kaliteli uçak olarak PMDG ngx in yanında birde Airbus ımız olur.
THY4431

hocam birde şu adresteki airac ları deneyebilirsiniz
http://forum.aerosoft.com/index.php?sho ... omsearch=1&
Post Reply

Return to “Flight Simulator General Discussion Forum FS9|FSX|FSX-SE”