Merhabalar arkadaşlar,
Ben Türk Yıldızlarında uçan bir personelim ve her zaman simulatör benim çok işime yaramıştır. Yeni haraketleri incelerken, gideceğimiz yurtduşı meydanların düzgün scenerylerini bulup çevre tanıma uçuşu yaparken. Şimdi bende bu merakımı bir adım ileri taşıyarak kullandığımız uçağın yeni boyamasını bir skin haline getirdim ve yakın zamanda http://www.facebook.com/turkishstars adresinden yayınlayacağım. Asıl üstadlar olarak sizlerin yorumu nasıl merak ettim. Hepinize iyi uçuşlar, saygılar...
Türk Yıldızları 2012 Yeni Boyama
- THY3716
- Legend
- Name: Bahadir ALKES
- PID: 3716
- Vatsim ID: 1097118
- City: Istanbul
Latife etmişsiniz, sizin yanınızda ne üstadı. Bizimkiler pek savaş jetleriyle uçmazlar simülasyonda ama deneyenler mutlaka çıkacaktır. Elinize sağlık, başarılarınızın da artarak devamını diliyoruz. Allah hepinizi korusun.
Lead me, follow me or get out of my way !
- THY2100
- Advanced Member
- Name: Armagan BURCU
- PID: 2100
- Vatsim ID: 973633
- City: Antalya
Hocam bu kullandığınız F5'in simülatördeki üreticisi kimdir? boyamalar gayet iyi duruyor.
FALCOM BMS 4.32 var hocam daha yeniside çıktı diyorlar.bizim simulatorden daha karışık namussuz şey
FALCOM BMS 4.32 var hocam daha yeniside çıktı diyorlar.bizim simulatorden daha karışık namussuz şey

Armağan BURCU
ATPL(A)
Boeing 737-800
ATPL(A)
Boeing 737-800
- hakan737
- VIP Member
- Name: hakan guven
- PID: 003
- Vatsim ID: 811602
- City: istanbul
Kim demiş savaş tayyareleri ile uçmuyoruz diye? güzelim T33'üm var , sonra T38'm var
bazen beni deli etsede son yaklaşmada yinede vazgeçemiyorum.
Facebookçu değilim ama kaplamayı bulurum bir yerden...yalnız hangi uçağa göre bu kaplama? AI uçak olmasında.
bazen beni deli etsede son yaklaşmada yinede vazgeçemiyorum.
Facebookçu değilim ama kaplamayı bulurum bir yerden...yalnız hangi uçağa göre bu kaplama? AI uçak olmasında.
Hakan"737"Güven