Türk Yıldızları 2012 Yeni Boyama

Questions About FS9 and FSX. Software and Hardware related problems and information.
Post Reply
basakmurat2005
Newbie
Newbie
Name: Murat
PID: 4225

Merhabalar arkadaşlar,
Ben Türk Yıldızlarında uçan bir personelim ve her zaman simulatör benim çok işime yaramıştır. Yeni haraketleri incelerken, gideceğimiz yurtduşı meydanların düzgün scenerylerini bulup çevre tanıma uçuşu yaparken. Şimdi bende bu merakımı bir adım ileri taşıyarak kullandığımız uçağın yeni boyamasını bir skin haline getirdim ve yakın zamanda http://www.facebook.com/turkishstars adresinden yayınlayacağım. Asıl üstadlar olarak sizlerin yorumu nasıl merak ettim. Hepinize iyi uçuşlar, saygılar...
THY3716
Legend
Legend
Name: Bahadir ALKES
PID: 3716
Vatsim ID: 1097118
City: Istanbul

Latife etmişsiniz, sizin yanınızda ne üstadı. Bizimkiler pek savaş jetleriyle uçmazlar simülasyonda ama deneyenler mutlaka çıkacaktır. Elinize sağlık, başarılarınızın da artarak devamını diliyoruz. Allah hepinizi korusun.
Lead me, follow me or get out of my way !
THY2100
Advanced Member
Advanced Member
Name: Armagan BURCU
PID: 2100
Vatsim ID: 973633
City: Antalya

Hocam bu kullandığınız F5'in simülatördeki üreticisi kimdir? boyamalar gayet iyi duruyor.
FALCOM BMS 4.32 var hocam daha yeniside çıktı diyorlar.bizim simulatorden daha karışık namussuz şey :lol:
Armağan BURCU
ATPL(A)
Boeing 737-800
hakan737
VIP Member
VIP Member
Name: hakan guven
PID: 003
Vatsim ID: 811602
City: istanbul

Kim demiş savaş tayyareleri ile uçmuyoruz diye? güzelim T33'üm var , sonra T38'm var
bazen beni deli etsede son yaklaşmada yinede vazgeçemiyorum.

Facebookçu değilim ama kaplamayı bulurum bir yerden...yalnız hangi uçağa göre bu kaplama? AI uçak olmasında.
Hakan"737"Güven
Post Reply

Return to “Flight Simulator General Discussion Forum FS9|FSX|FSX-SE”